A repülőtéri várók sokszor unalmasak, kényelmetlenek – olyan helyek, ahol az utas nem szívesen tölti a drága idejét. De nem Barbadoson, ahol megnyílt a világ első tengerparti várója.

Az utazás egyik legkevésbé várt része, amikor a pálmafák, a fehér homok és a türkiz tenger után az embernek vissza kell térnie a valóságba, kicsekkolni a szállodából és beülni a reptéri váróba, ahol akár órákat is eltölt a gépe indulásáig.

A Virgin Holidays újragondolta a lounge fogalmát, és valami egyedülállót alkotott Barbadoson:
a repülőtér indulási váróját áthelyezte a tengerpartra.

Így a nyaralás méltó befejezést kap a gép indulása előtt is.

A Departure Beach névre keresztelt lounge a barbadosi Grantley Adams repülőtéren található, és a szolgáltatásait minden utas igénybe veheti.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A várót közvetlenül a tengerparton rendezték be, hogy az induló utasoknak ne egy zárt terminálban kelljen várniuk a gépet, hanem a pálmafák alatt, egy finom ebéd és egy koktél társaságában töltsék el az utolsó pár órát a szigeten.

A Virgin Holidays az utasoknak az indulásuk napján transzfert biztosít a szállodájukból reggeli után. A repülőtérre érve a személyzet segít a becsekkolásban és a biztonsági ellenőrzésben, ezután rögtön kezdődhet is a nyaralás levezetése a parton.

A lounge biztosít napágyakat, törölközőt, zuhanyzási lehetőséget, sőt még arra is gondoltak, hogy műanyag tasakot biztosítsanak a távozó utasok vizes fürdőruháinak.

A kézipoggyászt egy értékmegőrzőben lehet elhelyezni. Emellett ingyenes büféasztal, kávé, és üdítő áll az utasok rendelkezésére, valamint egy ebédet is elfogyaszthatnak a lounge-ban.

A váró területén ingyenes Wi-Fi biztosított, azok pedig, akik megunták a kék tengert és a pálmafákat (ha ugyan ezt meg lehet), egy kényelmes, légkondis helyiségben folytathatják a napot, ami ráadásul egy komplett szórakoztató központtal is fel van szerelve a gyerekeknek.

A barbadosi álom-váró ingyenes azok számára, akik a helyi Savannah Beach hotelben szállnak meg, illetve a Virgin Holidays szolgáltatásival utazóknak, másoknak 25 font a belépő.