Az idei nyári csúcsidőszakban hetente háromszor repülnek az Asiana Airlines A380-asai a dél-koreai főváros és Frankfurt között, a járatokon Business Suite néven első osztályú üléseket is kínál a légitársaság.

Az Asiana Airlines még 2019-ben jelentette be, hogy kivezeti a First Class termékét, de az Airbus A380-asok fő fedélzetén megmaradt a 12, elhúzható ajtókkal rendelkező, 1-2-1 elrendezésű, teljesen vízszintesre dönthető első osztályú ülés. A középső ülések összenyithatók.

A légitársaság a nagyobb kényelmet biztosító férőhelyeket Business Suite néven kínálja, az üzleti osztályúakhoz viszonyítva valamivel magasabb, ugyanakkor az első osztályúaknál alacsonyabb áron.

Forrás: Asiana Airlines

A J foglalási osztályú jegyet váltó utasok a business osztállyal azonos szolgáltatásokat vehetnek igénybe, például a feladható és a kézipoggyász-keret, a kapható törzsutaspontok, valamint a fedélzeti ellátás tekintetében is.

A szöuli Incshon repülőtéren az utasok a korábbi első osztályú, nagyobb kényelmet nyújtó exkluzív várót használhatják, amely immár Asiana Business Suite Lounge néven várja vendégeit.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Asiana Airlines

Amint korábban megírtuk, az ötcsillagos minősítésű, Star Alliance-tag Asiana Airlines július 12-től augusztus 6-ig a legnagyobb befogadóképességű, négyhajtóműves Airbus A380-as óriásgépeivel repül Szöul és Frankfurt között hetente háromszor, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként. A többi napon az OZ 541/542 számú járatokat továbbra is a légitársaság Airbus A350-900-as repülőgépei teljesítik.

A járat helyi idő szerint délután 16:30-kor érkezik meg Frankfurtba, és 18:40-kor indul vissza Szöulba.

Az Asiana Airlines kedvező átszállási lehetőségeket kínál szöuli átszállással a távol-keleti térséget lefedő, kiterjedt útvonalhálózatán. Azon csatlakozások esetében (például Ausztrália, Kína és Japán felé), ahol éjszakai tartózkodás szükséges Szöulban a járatok között, az Asiana Airlines ingyenes szállodai elhelyezést ajánl utasainak.

Bár Budapestről több közvetlen járat is közlekedik Dél-Korea fővárosába, a magyar utasok számára a Lufthansa ráhordó járataival, frankfurti átszállással is elérhető ez a járat, ha valaki szeretné kipróbálni az ötcsillagos minősítésű légitársaságot, vagy éppen az ikonikus kétszintes óriásgépet.

A légitársaság magyarországi képviseletét az Aviareps látja el.