Címlap Címkék Airbus A380-800

Címke: Airbus A380-800

A Korean Air Boeing 747-8-asai lesznek az USA ítéletnapi repülőgépei

Öt Boeing 747-8-as utasszállítóját adja el a kiöregedő E-4B Nightwatch gépek utódjait készítő amerikai cégnek a koreai nemzeti légitársaság, amely nemrég egy 13 éves A380-asát szétbontotta.

További 71 repülőgépe kabinfelújításáról döntött az Emirates

A dubaji légitársaság bejelentette még 43 A380-as és 28 Boeing 777-es teljes belső felújítását tervezi, ezzel 191 repülőgépre bővítve programját.

Földi kiszolgáló jármű ütközött az Emirates A380-asának Moszkvában

A Domogyedovo reptéren jármű ütközött az óriásgépnek földi kiszolgálás közben, az A380-as a főfutóművek mögötti részen megrongálódott, a Dubajba visszainduló járatot törölték.

Visszatér az osztrák fővárosba az Emirates A380-asa

Február 21-től a téli menetrend végéig újra a kétszintes óriásgépével repüli az EK127/128-as járatokat a dubaji légitársaság.

Egyik A380-asával folytatta a fenntartható üzemanyag tesztelését az Emirates

Bemutatórepülést hajtott végre az Emirates egyik óriás Airbusával, amelynek egyik hajtóművében kizárólag fenntartható üzemanyagot (SAF) használt.

Repülőgépei kabinjának anyagaiból készít különleges kollekciót az Emirates

A légitársaság átalakított A380-asainak és Boeing 777-eseinek belső anyagaiból születnek használati tárgyak, a bevételt jótékony célokra fordítják.

Hatalmas mennyiségben vesz repülőgépekbe üléseket az Emirates

A dubaji légitársaság a Safrantól vásárol székeket, valamint szerviz szolgáltatást új és meglévő repülőgépeihez.

Los Angelesbe és Bangkokba is visszatér a Lufthansa A380-asa

Elindult október 26-án a Los Angeles-i útvonalon, 28-tól pedig Bangkokba is repül Airbus A380-asaival Münchenből a német légitársaság.

Új üzleti osztályt kapnak és tovább szolgálhatnak a Lufthansa A380-asai

Legalább az évtized végéig megtarthatja az ismét forgalomba állított Airbus-óriásgépeit a Lufthansa, miután hamarosan átépítik a business class kabinrészüket, és kiderült az is, mely célállomásokra repülnek jövő nyáron.

Maradék két A380-asát is újra forgalomba állítja a Lufthansa

A hetedik és nyolcadik példány a többihez hasonlóan Münchenbe kerül, és 2024-2025-től szállít majd ismét utasokat.

Azonosítatlan repülő tárggyal ütközött az Emirates A380-asa

A megsérült orrsegédszárnyat cserélni kellett, a nyomok nem madárütközésre utalnak.

További útvonalakon lesz elérhető az Emirates prémium turista osztálya

Az egy évvel ezelőtti bevezetés óta több mint 160 ezren utaztak az Emirates prémium turista osztályán, amely jelenleg 11 város között érhető el, de ősszel 13-ra bővül a lista.

Népszerűek a Lufthansa újra forgalomba állított A380-asai

Nagyon nagy töltöttséggel és megbízhatóan üzemelnek a Lufthansa ismét üzembe vett Airbus-óriásgépei a cég nyilatkozata szerint.

Elkészült az első újból forgalomba álló A380-asa karbantartásával az Etihad

Az abu-dzabi légitársaság elvégezte az ismét szolgálatba álló Airbus A380-as repülőgépei közül az első példány tárolás utáni ellenőrzését és nagyjavítását.

Immár két útvonalon repülnek újra a Lufthansa A380-as óriásgépei

Július 4-én repült először újra Airbus A380-assal a Lufthansa München és New York-JFK között, a bostonival együtt így már két útvonalon közlekednek a német légitársaság óriásgépei, a napokban visszatért a karbantartásról a harmadik példány is.

Frankfurtba is visszatér az Asiana Airlines Business Suite terméke

Az idei nyári csúcsidőszakban hetente háromszor repülnek az Asiana Airlines A380-asai a dél-koreai főváros és Frankfurt között, a járatokon Business Suite néven első osztályú üléseket is kínál a légitársaság.

Még három A380-as vételéről állapodott meg a Global Airlines

A Global Airlines 2024 tavaszán tervezi első járatai indulását London és New York között Airbus A380-as óriásgépekkel, a cég egy hónappal az első példány után most még három vételéről kötött megállapodást.

A380-asokkal tervez transzatlanti járatokat egy startup légitársaság

A Global Airlines 2024 tavaszán indítaná el járatait London és New York között Airbus A380-as óriásgépekkel, az elsőt már meg is vette egy lízingcégtől.

Nyárra visszatér Frankfurtba az Asiana Airlines A380-asa

Az Asiana Airlines Szöul és Frankfurt közötti járatait július 12-től augusztus 6-ig hetente háromszor repüli a kétszintes óriásgéppel a megszokott A350-esek helyett.

Los Angelesbe és Bangkokba is A380-assal repül ősztől a Lufthansa

A német légitársaság október 5-től Münchenből Los Angelesbe, október 28-tól pedig Bangkokba is az óriásgéppel repül, emellett új indiai úti célokat is bejelentett.

Összes A380-asát forgalomba állíthatja a Lufthansa

Az eddig tervezett hat gépen felül a maradék két példányát is újra szolgálatba veheti a Lufthansa, gyakorlási céllal rövid útvonalakra beállíthatja a típust a következő hetekben, később pedig indiai járataira szintén visszahozná.

Június 1-től repülnek a Lufthansa A380-asai

Március 23-tól már lehet jegyeket foglalni a Lufthansa A380-asokkal teljesített járataira, amelyek Bostonba és New York-JFK-re repülnek majd Münchenből.

Frissítette a gépeinek festésmintáját az Emirates

Kis mértékben módosult a dubaji légitársaság flottájának arculata, amit egyik Airbus A380-as óriásgépén mutatott be a nagyközönségnek.

Számos útvonalán és Budapesten is bővít az Emirates

Június 1-től heti hétre növeli járatai számát Budapest és Dubaj között a légitársaság, a magyar utazók körében is népszerű célállomások felé bővít, és újabb útvonalakon állnak forgalomba az A380-asai.

Egy óriásgépnyi szemetet hasznosított újra az Emirates tavaly

A dubaji légitársaság 2022-ben több mint félmillió kiló műanyagot és üveget hasznosított újra a szelektív gyűjtés révén, ez nagyjából megegyezik egy teletankolt A380-as felszállótömegével.
Hirdetés
Translate »