Az idei csúcsidőszakban hetente háromszor repülnek az Asiana Airlines kétszintes óriásgépei a dél-koreai főváros és Frankfurt között.

Az Asiana Airlines 2019 után ismét a legnagyobb befogadóképességű típusával repül Szöul és Frankfurt között július 12-től és augusztus 6-ig.

A légitársaság kétszintes, négyhajtóműves Airbus A380-as óriásgépei hetente háromszor, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként közlekednek a két város között.

A többi napon az OZ 541/542 számú járatokat továbbra is a légitársaság Airbus A350-900-as repülőgépei teljesítik.

A járat helyi idő szerint délután 16:30-kor érkezik meg Frankfurtba, és 18:40-kor indul vissza Szöulba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság A380-as repülőgépein összesen 495 utas repülhet, a fedélzeten 12 első, 66 üzleti és 417 turista osztályú ülőhelyet alakítottak ki.

Illusztráció (Forrás: Wikimedia Commons(

Az Asiana Airlines kedvező átszállási lehetőségeket kínál Incshon repülőtéri átszállással a Távol-Keleti térséget lefedő, kiterjedt útvonalhálózatán.

Azon csatlakozások esetében (például Ausztrália, Kína és Japán felé), ahol egy éjszakás tartózkodás szükséges Szöulban a járatok között, az Asiana Airlines ingyenes szállodai elhelyezést ajánl utasainak.

Bár Budapestről több közvetlen járat is közlekedik Dél-Korea fővárosába, a magyar utasok számára a Lufthansa ráhordó járataival, frankfurti átszállással is elérhető ez a járat, ha valaki szeretné kipróbálni az ötcsillagos minősítésű légitársaságot, vagy éppen az ikonikus kétszintes óriásgépet.

A légitársaság magyarországi képviseletét az Aviareps látja el.