Az AIDe-Hungary Personal Service Ltd.

Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

partnerének megbízásából

Air Cargo Office Agent

munkatársakat keres.


Miért érdemes a hirdetésünket elolvasnia?

A légiközlekedésben ajánlunk munkalehetősége, ahol repülők, és a repülőterek sokak számára rendkívül vonzó, különleges világot jelentenek. A légiközlekedési iparág órásaival, prémium kategóriás szolgáltatóinak dolgozhat. A külföldi tulajdonban lévő cég magyarországi lányvállalata dinamikusan fejlődik, alapot teremtve egy hosszú távú munka lehetőségnek. E pozícióban próbára teheti a kommunikáció és szervező képességét, de ugyanakkor, ha csapatban is szeret dolgozni, akkor közös munkájuk eredményeként a légiárú időben és teljes egészében a járatra felkerüljön.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Mi a feladat?

Leendő munkavállaló feladata export és import légiáru kezelés teljes ügyintézői folyamatának támogatása, a légi és RFS járatok dokumentációinak összeállítása. Össze kell tudni hangolnia a raktári és reptéri árukezelési folyamatokat. Kapcsolatot kell tartani a megrendelőkkel, támogatnia kell a vámügyintézési és ügyfélkapcsolati folyamatokat. Aktívan részt kell vennie az árukezelési folyamatokhoz tartozó adatfeldolgozásban.

Mik az elvárásaink?

Leendő munkavállalónknak, minimum középfokú végzettséggel kell rendelkeznie, melyhez társulni kell egy társalgási szintű angol nyelvtudásnak is. A számítógépet magabiztosan kell tudnia használni, és kiváló kommunikációs és koordinációs készséggel kell rendelkeznie. Nem kevésbé fontos, hogy legyen ügyfélközpontú, ugyanakkor határozott fellépésű. A feladat ellátásához jó problémamegoldó és mi tagadás kiváló stressz-tűrő képességgel kell rendelkeznie.

Csak azon leendő munkavállalóknak tudjuk e munkát felajánlani, akik hasonló területen legalább 3 éves munkatapasztalatra tett szert, a repülőtéri belépőkártya megszerzéséhez szükséges makulátlan előélettel, valamint „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznek.

Milyen előnyök lehetnek a jelöltek kiválasztása során?

Értékeljük, ha a jelölt magasabb szakirányú végzettséggel vagy más speciális végzettség (veszélyes-áru ellenőri [IATA DG Cat6], sugárvédelmi, stb.) is rendelkezik. További nyelven is képes kommunikálni, illetve az arab nyelvtudást még anyagiakban is tudjuk jutalmazni.

Mi az amit még tudni kell a munkáról?

Munkavégzés a hét minden napján lehetséges, 1*12 órás műszakban előre kiadott munkarendnek megfelelően. A kiválasztott munkavállalókkal három havi próbaidőt követően határozatlan idejű munkaszerződés kötünk.

A munkavégzés helye:

Europolis Aerozone Business Park-ban, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Hogyan jelentkezhet?

Küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát a munkakör megjelölésével az alábbi e-mail címre:

allas@aidehungary.hu

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!