Jövő év március 31-től napi két járatot indít a norvégiai Stavanger városába a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről az Air France – tájékoztatta az AIRportal.hu-t a francia légitársaság magyarországi képviselete.

Az útvonalon 76 férőhelyes Embraer 170 típusú gépek közlekednek majd. A járatok optimalizált indulási és érkezési időpontjának köszönhetően biztosított a kapcsolódási lehetőség az Air France hosszú- és középtávú hálózatához a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren.

Stavanger városa, amely az Air France második legfontosabb norvégiai desztinációja Oslo után, az ország olaj- és gáziparának központja. Ezzel az új útvonallal a francia légitársaság kiegészíti a holland KLM kínálatát, mely szerint napi öt járatot indítanak az amszterdami Schiphol repülőtérről. Emellett az Air France naponta három járatot működtet Oslóba.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről délelőtt 9:50-kor és este 19:20-kor indulnak járatok Stavangerbe, melyek 11:55-kor és 21:25-kor érkeznek meg. A norvég városból pedig reggel 7:00 és délután 12:35 órakor indulnak repülőgépek a francia fővárosba, és 09:10, illetve 14:45 órakor érkeznek meg.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!