Az Air Namibia és a Lufthansa megállapodásának köszönhetően, Európában – így többek között Budapestről is – a német légitársaság lett a ráhordó járat az Air Namibia Frankfurtból induló és érkező járatai számára, ezzel a lehető legkényelmesebb csatlakozást biztosítva a két ország között.

Kapcsolódó cikk, előzmény Megérkezett az első A330-as az Air Namibiához

A légitársaság fő stratégiai elképzelése az európai hálózat bővítése és megerősítése, továbbá a nemrégiben elindított kampányának célja, hogy ügyfeleinek egy átszállásos lehetőséget biztosítson Európából Namíbiába.

A légitársaság a két vadonatúj A330-200-as járatával napi közvetlen járatot üzemeltet Frankfurtból Windhoekba a főszezonban, júliustól november végéig, és heti 6 járatot az alacsony szezonban.

Az A330-200 gépek konfigurációja 30 business és 214 turista ülés. Business osztályon az utasok élvezhetik a teljesen vízszintes ággyá alakítható ülést, továbbá mindkét osztályon a privát monitorokat, melyen saját videofilm kiválasztására is van lehetőség – tájékozatta az Air Namibia magyarországi képviseletét ellátó Aviareps Kft. az AIRportal.hu-t.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!