A bevásárlóközponttól a hotelekig minden megtalálható lesz majd a tokiói Haneda reptéren 2020 tavaszán megnyíló új épületben.

A Haneda Airport Garden a repülőtér nemzetközi termináljához csatlakozik majd, és néhány perces sétával elérhető onnan.

Az épületegyüttesben két hotel nyílik. A kivitelező leírása alapján a The Villa Fontaine Premier Haneda Airport a luxus jegyében kialakított, 160 szobás szálloda, mindegyik szobája a Tamagava folyóra nyíló kilátással. A Villa Fontaine Grand Haneda Airport pedig különböző speciális szobákkal, mint a japán stílusú tatami, vagy kifejezetten nők számára kialakított helyiségekkel várja a vendégeket.

A Villa Fontaine Grand Hotel tetőteraszán kialakított 2000 négyzetméteres wellness-részlegben hőforrás szolgáltatja a forró vizet, a terület a repülőtérre és a Fuji hegyre néz. Lesz benne kültéri és négyféle fedett medence, különleges forró köves medence, pihenőszoba és étterem is, a nap 24 órájában fogadva a vendégeket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A wellness részleg az Izumi Tenkuno Yu Haneda Airport nevet kapta (forrás: Sumitomo)

A bevásárlóközpont 60 üzlettel és 30 étteremmel várja a vendégeket. Az üzletek között megtalálhatók tradicionális japán kézműves termékek, ékszerek, ruhák, de az utazás alatt szükséges kiegészítők és gyógyszertár is.

Éttermek és bevásárló lehetőség (forrás: Sumitomo)

A 30 étterem együttesen több mint 1600 ülőhellyel várja az éhes utazókat, közülük több éjfélig tartó nyitva tartással üzemel.

A Haneda Airport Garden Bus Terminal 15 különböző buszjáratot fogad majd, amelyek amellett, hogy a repülőtér különböző részeire szállítják az utasokat, Japán más városaival is összeköttetésben lesznek. Indulnak buszok Tohoku, Kita Kanto, Chubu, Hokuriku és Kinki régiókba is.