Nagyszerű lehetőséget, inspiráló kihívásokat keresel?

Legyen ez a karriered game ChangeAir-je!

ChangeAir gyakornoki program

Ismerd meg a HungaroControl gyakornoki programját!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A lehető legjobb helyen, éppen a megfelelő pillanatban keresgélsz, ugyanis a HungaroControl 2024 őszén nagyszabású gyakornoki programot indít, amelynek Te is részese lehetsz. Olyan kivételes tehetségű gyakornokok csatlakozását várjuk, akik jövőtálló kompetenciákkal és a mindennapi munkájuk során is jól alkalmazható tudással rendelkeznek. Amennyiben hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, érdekel a légi közlekedés izgalmas világa, de a további tanulástól sem riadsz vissza, akkor itt az idő, hogy jelentkezz a HungaroControl gyakornoki programjába!

A program célja

Társaságunk kifejezetten értékeli az egyedi szaktudást és az elkötelezettséget. Éppen ezért olyan tehetségeket keresünk, akik nálunk képzelik el a jövőjüket, ezért cserébe pedig hosszú távú karrierlehetőséget kínálunk. Garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen a gyakornoki programunk keretében célzott szakmai kompetenciafejlesztést kínálunk, inspiráló feladatokkal bízunk meg, amit mentortámogatással és szakterületi rotációval egészítünk ki, így networking lehetőségre is alkalmat kínálunk.

A legtehetségesebb és leginkább motivált gyakornokokat keressük – azokat, akik készen állnak arra, hogy tanuljanak, értékes tapasztalatokat gyűjtsenek és velünk közösen hozzájáruljanak a HungaroControl sikerességéhez.

A szakterületek melyekbe betekintést nyerhetsz:

  • Technológiai terület
  • Gazdasági terület
  • Kommunikáció és marketing
  • Vállalati stratégia végrehajtása
  • Légiforgalmi irányítás operáció

Ha a fentiek közül bármelyik szakterületen belül szeretnél tapasztalatot szerezni, akkor jelentkezz hozzánk!

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!