A japán All Nippon Airways (ANA) bemutatta a légi-utaskísérők, a várótermi és az ügyfélszolgálati munkatársak által viselt egyenruha legújabb generációját, amelyet a téli menetrendtől vezetnek be a vállalatnál.

Az uniformis megálmodója nem más, mint Prabal Gurung New York-i ruhatervező, aki többek közt Michelle Obama és Katalin hercegné számára is készített különleges ruhadarabokat. A légitársaság közleménye szerint a megújult viselet, amelyet több mint 13 000 alkalmazott visel majd munkája sorá0n tükrözi a vállalat letisztult, modern és minimalista megjelenését.

A tizedik generációs egyenruha egy világosszürke zakóból és egy szénszürke árnyalatú szoknyából vagy nadrágból áll, amelyet az ANA védjegyeként ismert kék színű nyakkendő emel ki. A viselet nemek közötti különbségének elkülönítéseképp Gurung egy élénk színű sálat és kötényt is elkészített, amelyet modern stílusú, japán virágmintákkal díszített, ezzel tisztelegve a japán hagyományok valamint az innovatív márka előtt.

„Az ANA különös figyelmet fordít a részletekre és ezt szerettem volna megünnepelni a design segítségével. Célom az volt, hogy egyensúlyt teremtsek az elegancia és az időtlenség között egy modern, friss vonzerővel. Szintén jelentős volt, hogy kimutassuk az ANA innovatív megközelítését, melynek köszönhetően a személyzet kifejezheti egyéniségét a márka képviselése közben is.” – nyilatkozta Prabal Gurung divattervező.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A légiutaskísérők megújult egyenruhája. A képre kattintva az ügyfélszolgálati és várótermi munkatársak viseletét is megtekintheti! (Forrás: All Nippon Airways) | © AIRportal.hu

A légiutaskísérők megújult egyenruhája. A képre kattintva az ügyfélszolgálati és várótermi munkatársak viseletét is megtekintheti! (Forrás: All Nippon Airways)


„Meglehetősen büszke vagyok ezekre a Gurung úr közreműködésével készült, gyönyörűen megtervezett egyenruhákra. Globális, teljes körű szolgáltatást kínáló légitársaságként azt reméljük, hogy sikerül egy megfiatalított, energetikus képet nyújtani ezeken a viseleteken keresztül.” – tette hozzá Osamu Shinobe, az ANA elnök-vezérigazgatója.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!