Az APG, a légitársaságok értékesítési szolgáltatásainak támogatására létrejött nemzetközi hálózat idén második alkalommal kérte fel a világ utazási irodáit, hogy vegyenek részt a három hónapig tartó APG AWARD felmérésen és szavazataikkal járuljanak hozzá annak eldöntéséhez, melyik légitársaság rendelkezik a legjobb értékesítési stratégiával, és érdemli ki ezzel „Az Év Légitársasága” kitüntető címet.

Az utazási irodák körében több nyelven – köztük angolul, franciául, japánul, kínaiul, magyarul, olaszul, portugálul, spanyolul, törökül, valamint indonéz, illetve koreai nyelven – szétküldött APG-kérdőívek három alapvető kérdést tartalmaztak:

· Utazási irodaként melyik légitársasággal a legegyszerűbb együttműködni?
· Utazási irodaként – ügyfelei számára melyik légitársaságot ajánlja a leggyakrabban?
· Melyik légitársaság kommunikál a legjobban az utazási irodákkal és az utasokkal?

A szavazás során 86 ország 2800 utazási irodája 161 légitársaságot nevezett meg.
Az Emirates lett az első helyezett az értékesítés minden szempontját illetően — az utazási irodák őt tekintik annak a légitársaságnak, amelyikkel a legegyszerűbb együttműködni, őt ajánlják a legszívesebben és a leggyakrabban az ügyfeleiknek, és véleményük szerint ő kommunikál a legjobban mind velük, mind az utasokkal — , s így ő veheti át „Az Év Légitársasága APG AWARD” díjat.

E jelölés mellett, magas szavazatszámaik eredményeképp három további légitársaság, nevezetesen az Air France/KLM, a Lufthansa és a Tarom is „APG AWARD” díjazottak, az utazási irodák ezen légitársaságok minőségi és értékesítést segítő szolgáltatásait is sokra tartják és elismerik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az utazási irodáknak ritkán van alkalmuk a véleménynyilvánításra, így e felmérés és díj lehetőséget kínált számukra, hogy kifejezzék véleményüket és saját szakmai tapasztalatuk alapján maguk választhassanak a világ összes légitársasága közül

A győztes légitársaságok az APG World Connect 6. alkalommal megrendezésre kerülő konferenciáján (Monaco, 2014. október 29-31.) veszik át díjaikat.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!