Közzétette 2016-os menetrendjét a Hévíz-Balaton Airport. A menetrendben a Németországból érkező járatok vannak túlsúlyban, de ismét lesz hetente járat Moszkvából és a népszerű törökországi üdülőhelyre, Antalyába is el lehet majd jutni a sármelléki repülőtérről.

A sármelléki repülőtér 2016-os menetrendje

Forrás: Hévíz-Balaton Airport | © AIRportal.hu

Forrás: Hévíz-Balaton Airport

A 2016-os nyári szezonban számos német városból érkeznek majd a járatok, Berlin, Drezda, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Friedrichshafen, Hamburg és Lipcse is szerepelnek a menetrendben, három légitársaság részéről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Lufthansa frankfurti járata szombatonként közlekedik majd április 9 és október 29 között.

Berlinből, Düsseldorfból, Friedrichshafenből és Hamburgból a belga flyVLM üzemeltet majd járatokat. Drezdából, Erfurtból és Lipcséből pedig a Germania légitársaság repülőgépei érkeznek a menetrendben megadott dátumokon.

Július 10. és november 6. között visszatér a balatoni repülőtérre az orosz UTair járata is, a repülőgépek vasárnaponként érkeznek majd Moszkvából (Vnukovo).

A török riviérát a Freebird légitársaság hetente keddi napokon érkező charter járataival érheti majd el a magyar utazóközönség. A török charter-légitársaság járatai keddenként közlekednek majd Antalyába június 14. és szeptember 27. között.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!