Megváltozik a Wizz Air logója és a repülőgépeinek festése is a közeljövőben. Az iparágban már az ősz óta keringő, designváltásról szóló híreket a légitársaság nem cáfolta, a Dívány.hu portál a céghez intézett kérdésére adott válaszában.

A légitársaság Airbus A320-as repülőgépe a cég jelenlegi arculatában. (Fotó: Airportal.hu) | © AIRportal.hu

A légitársaság Airbus A320-as repülőgépe a cég jelenlegi arculatában. (Fotó: Airportal.hu)

A 2015-ben átvételre kerülő új Airbus A320-as repülőgépek már az új színekben érkeznek majd a gyártótól.

A portál értesülései szerint az biztosnak tűnik, hogy változik a szín, állítólag a lila búcsúzik, helyette a kék kerül a babarózsaszínnel párba.

Ez azért is érdekes, mert a legnagyobb versenytárs, a Ryanair arculatában is a kék (sötétkék) szín dominál, bár a “Barbie- színekkel” való szakítást – információink szerint – sokan üdvözölnék a szakmában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az átalakítást – a portál információi szerint, surprise – a menedzsment azzal indokolta, hogy a magyar hátterű légitársaságnak 10 éve ugyanaz a designja, időnként pedig szükség van változtatásra.

A designváltással kapcsolatban a légitársaság az alábbi állásfoglalást küldte a lapnak:

A Wizz Air hagyományosan nem kommentál pletykákat és találgatásokat, azt azonban meg tudjuk erősíteni, hogy folyamatban van egy projekt, amelynek során újragondoljuk vagy frissítjük a WIZZ brand bizonyos elemeit. Ha eljön az ideje, további részleteket is megosztunk majd.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!