Új szolgáltatást vezetett be a Wizz Air: az irányonként 1,5 euróba kerülő automatikus utasfelvétel igénylésével a rendszer indulás előtt elvégzi a check-int és e-mailben kiküldi a beszállókártyát.

Újabb kiegészítő szolgáltatást vezetett be a Wizz Air: az automatikus utasfelvétellel könnyítene az utas teendőin a járat indulása előtti néhány napban-pár órában. Ezzel az utasnak nem kell a menetrend szerinti indulást megelőző 48 órás időintervallumban saját magának és társainak manuálisan elintézni a check-int.

A szolgáltatás természetesen nem ingyenes: irányonként 1,5 eurót (magyarországi ügyfélnek 500 forintot) kell fizetni.

A Wizz Air arra is felhívja a figyelmét, hogy ha az automatikus check-in mellett dönt, az az utazás mindegyik szakaszára és mindegyik, a foglalásban szereplő személyre érvényes lesz. Az applikációban ennek ellenére lehetőség van csak az egyik útra kiválasztani ezt az opciót, míg utasokra külön-külön valóban nem lehet.

Forrás: Wizz Air

A legolcsóbb megoldás még mindig az, ha az utas a járat indulása előtt legkorábban 48, legkésőbb 3 órával maga végzi el az ingyenes check-int. A Wizz Air az indulás előtt emlékeztető e-mailt küld az utasfelvételi periódus kezdetéről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az automatikus utasfelvétel a Wizz honlapja szerint 50 órával, a Wizz-alkalmazás szerint viszont 49 órával a menetrend szerinti indulás előtt valósul meg.

Annyi biztos, hogy a még az ingyenes, manuális utasfelvételi periódus előtt történik meg, az ügyfél pedig emailben kapja meg a beszállókártyát.

Az automatikus check-in csak azokon a repülőtereken igényelhető, ahol lehetőség van online elvégezni az utasfelvételt. Az automatikus check-in feltételeiről bővebben itt lehet olvasni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!