Új desztinációk, bővülő szolgáltatások, ötcsillagos séfek ételkreációi, még több csatlakozási lehetőség, gyorsabb ügyintézés, nagyobb kényelem – az Air France felkészült a nyári szezonra. A légitársaság közösségi médiás ügyfélszolgálatát június 17-én megválasztották Európa legjobbjának!

Az Air France közösségi médiás ügyfélszolgálatának profizmusát az is bizonyítja, hogy egy független zsűri jelölte őket az európai legjobbjait megillető díjra.

A Wembley-i székhelyű ügyfélszolgálat elsősorban annak köszönheti a jelölést, hogy garantálják, a nap bármely szakában egy órán belül válaszolnak minden beérkező kérdésre. A Montreuil, Wembley, Kanton, Santiago és Sydney városában található központok pedig a hét minden napján rendelkezésre állnak kilenc nyelven (francia, angol, német, olasz, spanyol, portugál, koreai, japán, kínai), franciául és angolul pedig non-stop teljes körű kiszolgálást biztosítanak az ügyfeleknek. Az ESSC Wembley csapatát 80 hasonló ügyfélszolgálat közül választották ki, és jelölték a rangos díjra.

Új gourmet ételeivel és á la carte menüjével – amely 12 és 28 euró közötti áron elérhető – az Air France célja, hogy személyre szabott ételkínálattal kedveskedjen hosszú távú járatain a Premium Economy és Economy osztály utasainak. A La Premiere és Business osztályon pedig igazi ötcsillagos fogásokat kínálnak. Számos híres séf vett részt az Air France menük kialakításában: a Business osztályén a három Michelin-csillagos Régis Marcon dolgozott, a La Premiere választékát pedig a legtöbb Michelin-csillaggal rendelkező Joël Robuchon neve fémjelzi. Míg Robuchon menüje júniusban és júliusban lesz elérhető, addig Marconé augusztusban és szeptemberben. És mint minden évben, az ételsorok mellé az Air France idén is a Provence-i borvidékről választott magas minőségű, gyümölcsös rozé borokat.

Bővülő duty-free kínálat, SeatPlus, új reptéri és családbarát szolgáltatások

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A fedélzeten megvásárolható ajándéktárgyak kínálata is bővült. Mostantól Baccarat kristálydugó, a The Different Company által forgalmazott parfümtartó, Sisley bőrápoló, és bőrből készült Air France ridikül is kapható a fedélzeten, a hosszú távú járatok La Premiere és Business osztályán. A középtávú járatokon Amman, Athén, Casablanca, Jereván, Moszkva, Rabat, Szentpétervár, és Tel Aviv desztinációkon lesz elérhető ez a kínálat.

Hong Kong és San Francisco: két új desztináció, ahová már naponta repülnek A380-as típusó repülőgépek.

A rövid- és középtávú járatokon bevezetik a „Seat Plus” szolgáltatást, amelynek köszönhetően nagyobb tér lesz a lábaknak. A Seat Plus az Economy és a Premium Economy osztályokon elérhető, 10, 15 vagy 20 eurós felárért, az út hosszától függően, továbbá a Charles de Gaulle és Orly, illetve a nizzai repülőtéren, a rövid- és középtávon utazókat új önkiszolgáló lehetőségek várják. A szolgáltatás része egy öncímkéző rendszer, új jelzések és új poggyász-feladási pontok is.

Az Air France a gyerekek, a családok igényeit is kiemelt figyelemmel kezeli. Megszabott árakon már babakocsival is lehet utazni, megújultak a fedélzeten elérhető játékok, az étkezéseknél először a gyerekeket, és a csecsemőket szolgálják ki. Az „Air France Kids” is további szolgáltatásokkal bővült: a vállalat munkatársai által tervezett festőkönyvek, ifjúsági magazinok táblagépre fejlesztve, bizonyítvány első alkalommal repülőknek és szülinaposoknak, és egy gyermek sarok is várja a Charles de Gaulle repülőtér 2-es Termináljának M Csarnokában a business váróban a kicsiket.

A http://www.airfrance.com weboldal is megújult, ahol már sokkal egyszerűbb a foglalás és a személyre szabott szolgáltatások kiválasztása az új családi szekcióban. A táblagéppel utazóknak szól az „AF Press”: a mobil applikáció lehetővé teszi tizenkét magazin és tizenhat francia, illetve nemzetközi napilap letöltését. Ez a szolgáltatás elérhető világszerte az Air France várótermeiben is.

(Az Air France közleménye)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!