Az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el az Air Serbia magyarországi képviseletét – tájékoztatta az AIRportal.hu-t a cég vezetője, Tóth Attila. Az Etihad Airways kezei között újjászervezett szerb nemzeti légitársaság március 30-tól üzemelteti közvetlen járatait Belgrád és a magyar főváros, Budapest között.

Kapcsolódó cikk, előzmény Márciusban érkezik Budapestre az Air Serbia

A minden formájában teljesen újjászületett szerb légitársaság napi járatokat indít Budapest és Belgrád között március 30-tól. Az Air Serbia budapesti járatai a flotta felújított fedélzetű, turbolégcsavaros ATR 72 típusaival fognak közlekedni.

Ezzel nemcsak a két főváros között biztosítja a leggyorsabb és legkényelmesebb összeköttetést, hanem a balkáni régió több nagyvárosa és nehezen megközelíthető célállomása is könnyen elérhetővé válik. Ezen kívül többek között Ciprus, Libanon, Izrael vagy az Egyesült Arab Emirátusok felé is remek csatlakozások lesznek Budapestről, belgrádi átszállással.

Az Air Serbia (JU) tulajdonosa 49%-ban az Etihad Airways (EY), melynek központja Abu Dhabi. Belgrád és az emirátusi metropolisz között napi két járat közlekedik JU és EY közös üzemeltetésben.

A tőkeerős pénzügyi és szakmai befektetőnek köszönhetően a megújult szerb légitársaság dinamikus fejlődést tervez, melynek része a budapesti járatnyitás is. A napi kettő Bécs-Belgrád járat indítása már korábban megtörtént.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Air Serbia kiemelten kezeli az üzleti utazókat kényelmes business class üléseivel, földi és fedélzeti szolgáltatásaival, és az Etihad Airways törzsutas rendszerével – olvasható az AVIAREPS Kft. közleményében.

Az AVIAREPS Kft. többek között a CSA Czech Airlines, a német Condor és a tajvani Eva Air magyarországi képviselője is.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!