Az utasok az Emirates járatok fedélzetén is megtekinthetik a Csillagok háborúja sorozat eddigi hat részét, amiket a légitársaság januárban tesz elérhetővé az első alkalommal díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató-rendszerében.

A hetedik epizód decemberi premierje alkalmából, az eddigi Csillagok háborúja filmek – Új remény (1977), A Birodalom visszavág (1980), A jedi visszatér (1983), Baljós árnyak (1999), A klónok támadása (2003), A Sith-ek bosszúja (2005) – is elérhetővé válnak az Emirates fedélzeti szórakoztatórendszerének szélesvásznú képernyőin.

„Az a célunk, hogy minél több szórakozási lehetőséget biztosítsunk utasainknak a fedélzeten, ezért is örülünk, hogy elérhetővé tehetjük a járatokon az eddigi hat Csillagok háborúja részt. Ezek teljes vetítési ideje valamivel több, mint 13 óra, így néhány hosszú út során akár az összes epizód feleleveníthető.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates


A rajongók számára egy ilyen maraton igazi élmény lehet, míg azok, akik még nem látták a legendás filmeket, az Emirates fedélzetén most megtudhatják, minek köszönheti a sorozat óriási sikerét” – mondta el Patrick Brannelly, az Emirates fedélzeti szórakoztatásért és összeköttetésekért felelős divíziós alelnöke.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ice fedélzeti szórakoztatórendszerben 2016 januárjártól egy külön Csillagok háborúja szekcióban lehet kiválasztani a megtekinteni kívánt filmeket. A napokban a mozikba kerülő hetedik epizód, Az ébredő erő, 2016 elejétől szintén elérhető lesz az Emirates járatain.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!