Július 1-jétől az Air France hosszú távú járatain a boarding után gyakorlatilag azonnal használható a fedélzeti szórakoztató rendszer, így fel-, és leszállás közben sem kell megszakítani a filmnézést, vagy zenehallgatást.

A szolgáltatás egyelőre 19 szélestörzsű repülőgépen érhető el: a teljes A380-as flottán, valamint néhány Boeing 777-300ER és Boeing 747-400 típuson, de a francia légitársaság azon dolgozik, hogy hamarosan minden hosszú távú járatot teljesítő gépen élvezhessék az utasok az azonnali és megszakítás nélküli fedélzeti szórakoztatást.


Az Air France minden komfortosztályán egységesen rendelkezésére álló fedélzeti szórakoztató rendszer összességében 600 órányi programot kínál, benne 85-100 mozifilmmel, 200-300 zenei albummal, amelyek csaknem 3000 számot foglalnak magukba. A változatosság kedvéért a társaság műszaki szolgálata minden hónapban frissíti a rendszert, hogy újabb filmekkel, TV-sorozatokkal, híranyaggal, a tematikus-, játék-, és zenecsatornákban pedig új tartalmakkal bővüljön a választék.

Az élmény ráadásul már a fedélzetre lépés előtt is kezdetét veheti azzal, hogy az utasok a légitársaság honlapján keresztül, mintegy digitális műsorfüzetként előre átnézhetik, kiválaszthatják, hogy járatukon milyen kínálatban részesülnek, illetőleg hogy melyik formátumot kívánják igénybe venni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!