A Wizz Air ma megkezdte két új útvonalának működtetését Budapest és Kijev valamint Budapest és Genf között. A légitársaság első genfi járata 2012. december 14-én 9:20-kor, első kijevi járata pedig 10:30-kor szállt fel Budapestről.

A Wizz Air genfi járata hetente háromszor jár majd, és évente 45 ezer utast szállít majd az előzetes várakozások szerint.

Budapestről a kijevi Zsuljani reptérre decemberben és januárban hetente négyszer közlekedik majd a Wizz Air járata, hogy kielégítse a karácsonyi és újévi ünnepi időszak miatti magas keresletet. 2013. március 31-től még gyakrabban, napi rendszerességgel lesz járat a két város között.

Jegyfoglalás a wizzair.com oldalon vagy a Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatán keresztül lehetséges, a viteldíjak mindkét városba 4590 forintnál kezdődnek.

Kam Jandu, a Budapest Airport légiközlekedési igazgatója, Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és Petra, légiutas kísérő az első genfi járat indulása előtt

„Nagy örömünkre szolgál, hogy még az újév előtt megkezdhetjük a Budapest-Kijev és a Budapest-Genf útvonalunk működtetését – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs vezetője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Genf és Kijev egyaránt egyre vonzóbb úti cél a szabadidős és üzleti utazók körében. Ezért mostantól ezekbe a városokba rendszeres járatokat és kiváló minőségű szolgáltatást kínálunk a legjobb árakon, újabb összeköttetést teremtve Európa legszebb városai között.

Nem kétséges, hogy a magyar utasok örülni fognak az új útvonalaknak és annak, hogy kényelmesen, elérhető áron foglalhatják le utazásukat.”

„A Budapest Airport nagyon örül a mai induló új Wizz Air járatoknak – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport repülési igazgatója. Nem kétséges, hogy a kijevi és a genfi útvonal is sikerrel fogja szolgálni az utasok igényeit. Nagyszerű, hogy a Wizz Air újabb úticélokat kínál a szabadidős és az üzleti célú utazóknak.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!