Bemutatkozik a Transavia legújabb Boeing 737-800-asa, amelynek különlegessége, hogy a holland légitársaságnak ez az első Sky Interior kabinbelsővel szerelt utasszállító repülőgépe.

Április 17-én vette át első Sky Interior kabinbelsővel és E-Leather ülésekkel szerelt új generációs Boeing 737-800 típusú utasszállító repülőgépét a Transavia légitársaság. A PH-HSF lajstromú repülőgép átvétele kapcsán a Transavia közleményben hangsúlyozta, hogy a legújabb technológiát felvonultató Boeing 737-esük nemcsak nagyobb utazási komfortot kínál, hanem üzemanyagtakarékosabb is az eddigi modelleknél.

A wingletekkel és energiatakarékos kabinbelsővel szerelt 737-800-as további 3%-os üzemanyag megtakarítást képes produkálni, amelynek révén járatonként mintegy 200 liter kerozint takaríthat meg a légitársaság.

A Transavia legújabb Boeing 737-800 típusú repülőgépének gyorsulásáról és teljesítményéről CFM56-7B sugárhajtóművek gondoskodnak, míg a fékezést a könnyebb és egyben tartósabb karbon fékbetétek biztosítják. A fedélzeten a Sky Interior-csomag szolgáltatásai mellett a légitársaság idén májusban bevezeti az eddigieknél könnyebb utaskiszolgáló trolikat is amelyek szintén hozzájárulnak a költséghatékonyabb üzemeléshez.

Az új Sky Interior fedélzet révén az utasok nagyobb kényelmet és tágasabb teret élvezhetnek utazásaik során. Az új anyagoknak köszönhetően a kabin nemcsak kényelmesebb, hanem energiatakarékosabb is lett. A változtatható színű LED világítás pedig egészen új távlatokat nyit a hangulatvilágítás területén.
A Boeing nemrég adta át a 300. Sky Interiorral szerelt 737NG típusát, amelynek apropóján részletes leírást tettünk közzé a légitársaságok által opcionálisan rendelhető szolgáltatáscsomagról.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Transavia legújabb gépén az utasülések E-Leather borítást kaptak, amely egy vadonatúj eljárással készített huzat. A szintetikus szálakkal kevert huzat alapvetően megtartja a bőrülésekre jellemző sajátosságait, de sokkal tartósabb a hagyományos bőrhöz képest. Az új formatervnek és anyaghasználatnak köszönhetően az ülések könnyebbek is lettek, amely szintén hozzájárul a költséghatékonyabb üzemeléshez.

A KLM Royal Dutch Airlines low-cost légitársaságaként üzemelő Transavia flottájába még további két ilyen innovatív fedélzettel szerelt új generációs Boeing 737-es érkezik.

A Transavia idén április 4-e óta közlekedik menetrendszerűen Amszterdam és a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között. A holland légitársaság repülőgépeit hetente négy alkalommal láthatjuk a repülőtér 2A terminálján.

A vállalat kommunikációs osztályának köszönhetően az AIRportal.hu elsőként mutathatja be a legújabb Sky Interiorral szerelt Transavia fedélzetet.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!