Üzembe állították a holland királyi légitársaság első felújított Boeing 777-es repülőgépét. A KLM korábban már felújította a Boeing 747-400-as utasszállítóinak belsejét, így most már a szintén korosodó Boeing triplaheteseken kellett elvégezni a módosításokat. A 15 darab utasszállító utastere az ülésektől kezdve a szórakoztató rendszerig egy éven belül lecserélésre kerül.

A dizájnért a légitársaság új business osztályát is megálmodó Hella Jongerius felel, aki a nagyobb lábtér érdekében vékonyabb üléseket álmodott meg, melyek mindegyikében alapfelszereltség lesz a multimédiás szórakoztató rendszer saját, 9 colos érintőképernyős kijelzővel.

A repülést különböző játékok, filmek és zenék teszik kellemesebbé, de az új, “seat chat” applikációval akár máshol ülő utastársainkkal is kezdeményezhetünk beszélgetést.

Az új üléseket a vékonyabb hátlap és az azokba épített kijelzők, valamint a Boeing 747-esekről már jól ismert dizájn jellemzi. A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: KLM) | © AIRportal.hu

Az új üléseket a vékonyabb hátlap és az azokba épített kijelzők, valamint a Boeing 747-esekről már jól ismert dizájn jellemzi. A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: KLM)


A belső felújítás 2015 végéig mind a 15 példányon el lesz végezve, melyet majd a hosszabb Boeing 777-300-as repülőgépek követnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A KLM jövőre további 2 darab Boeing 777-300ER típusú utasszállítót tervez átvenni, melyeket már az új belső elrendezéssel fog leszállítani az amerikai repülőgépgyár.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!