A holland királyi légitársaság bemutatta egyik Boeing 787-9-esét, ami egy új kor hajnalát jelenti mind az utasok, mind a legénység számára. Az új típus bevezetését az ügyfelek még magasabb szintű kiszolgálása indokolta, hiszen ezen a repülőgépen még kényelmesebb az utazás.

Forrás: Boeing | © AIRportal.hu

Forrás: Boeing

„A Boeing 787-9 még több kényelmet nyújt az utasoknak, akik ráadásul egymástól még inkább elkülönítve repülhetnek. Légitársaságunk további fejlesztéseket hajtott végre az egyébként is különleges repülőgépeken, amelyek így kiemelkednek típustársaik közül. Mindez hozzájárul egy új utazási élményhez, amit ügyfeleink csak ezeken a típusokon tapasztalhatnak meg.” – mondta el az új repülőgépekről Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

Az új Boeing 787-9-es gép legfontosabb fejlesztései közé tartoznak az új World Business Class ülések, amelyeket teljesen vízszintesbe lehet helyezni és közvetlenül a folyosó mellett helyezkednek el; az Economy osztály ülései, amelyeket 40 százalékkal hátrébb lehet dönteni; egy fedélzeti szórakoztató rendszer; és a wifi minden utas számára, akik repülés közben is szeretnének online maradni. Végül pedig, a World Business Class, az Economy Comfort és az Economy Class külleme is sokkal vendégszeretőbb lett.

Az új repülőgép 2015 októberi bevezetésével a KLM flottája egy csendesebb és üzemanyag-takarékosabb típussal bővül – a környezetkímélő motorok szén-dioxid kibocsátása 20 százalékkal alacsonyabb az átlagosnál. A Boeing 787-9-esek érkezése a flotta beruházás programjának eredménye, ami még a Boeing 747-eseken bemutatott új World Business kabinokkal vette kezdetét. Ezt követte a Boeing 777-200-asokon telepített új World Business Class és Economy Class kabinok bemutatása, valamint a Boeing 777-300-asok szakaszos bevezetése. A KLM 2015 decemberében tovább folytatja flottája megújítását: elkezdik bevezetni az Embraer 175 és 190 típusokat is.

A Dreamliner új szintekre emeli a fedélzeti szolgáltatásokat is

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Boeing 787-9 fedélzeti dizájnja, elrendezése és karaktere mind a KLM-re van szabva. A kabinok belsejének megtervezésekor a cél a kényelem és a privát tér megteremtése volt a KLM márka értékeinek előtérbe helyezése mellett. A repülőgépeken fedélzeti wifi is van, ami a KLM wifi szolgáltatás beindításának első lépése. Mostantól lesz rá mód, hogy az utasok az erre használható eszközeikkel utazás közben is böngészhessenek. Ezen kívül a nagyobb ablakok, a magasabb kabinnyomás és a speciális LED világítás gondoskodik róla, hogy kellemesen teljen a repülés. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy az utasok kipihenten érkezzenek meg célállomásukhoz.

Forrás: KLM | © AIRportal.hu

Forrás: KLM

A World Business Class ülései teljesen vízszintesbe helyezhetők. Az ülések elhelyezkedése és dizájn kivitelezése is a lehető legtöbb privát teret biztosítja az utasoknak. Emellett különleges újdonság még, hogy minden World Business Class ülés közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a folyosóhoz. Melegebb színek – minden ülés más árnyalatú – és egy nagy tároló rész biztosítják, hogy gond nélkül teljen az utazás. A nagyméretű párnák és a kiváló minőségű takarók az utasok kényelméről gondoskodnak. Minden üléshez tartozik 16” méretű kijelző is. A kettős képernyő funkcióval egymással is játszhatnak, vagy a kézibeszélőn keresztül társaloghatnak, akár filmnézés közben is a repülőgépen utazók.

Az Economy Class ülések az eddigiekhez képest extra kényelmet biztosítanak. Az ülések 40 százalékkal hátrébb dönthetőek, és minden utasnak rendelkezésére áll egy konnektor is, ahol mobileszközeiket tölthetik repülés közben. A fedélzeti szórakoztató rendszer is fejlettebb lett: 11” méretű képernyők, HD minőségű érintőképernyők, interaktív 3D térképek, és a Seat Chat funkción keresztül pedig a távolabb ülő utasokkal való csevegés lehetősége is bekerült a repertoárba. A fedélzeti szórakoztató rendszer 150 filmhez, 200 tévéműsorhoz 12 nyelven, köztük számos helyi filmhez biztosít hozzáférést.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!