A madridi divathéten mutatta be a minap új formaruháit az Iberia légitársaság. A személyzet tagjai májustól viselik majd a neves helyi tervező darabjait.

Forrás: Iberia

Teresa Helbig spanyol tervező a spanyol légitársaság földi és kabinszemélyzetének számára egyaránt új viseletet alkotott.

A kollekció darabjai között megtalálhatók ruhák, öltönyök, szoknyák, nadrágok, blézerek, ingek, blúzok, kabátok, kézitáskák, kardigánok, mellények, sálak, kötött pulóverek, pólók és nyakkendők is, sőt kifejezetten várandós női dolgozóknak is készül öltözet.

Az új egyenruha stílusa lényegében a kortárs spanyol divatot ötvözi a retró hangulattal, alapszínei pedig  a sötétkék, amely az egyensúlyt, a sárga, amely a fiatalosságot és az energiát, a piros, amely a szenvedélyt és az életerőt, valamint a bézs, amely a nyugalmat és az eleganciát tükrözi.

Forrás: Iberia

A tervező szerint mindegyik ruhadarab olyan, amit bárki örömmel viselne a mindennapokban is. Az ikonikus egyenes szoknyát újraértelmezték, és különös figyelmet fordítottak a kiegészítőkre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Iberia számára fontos volt, hogy spanyol tervező készítse el az új ruhákat, ugyanis a hazai alkotókat igyekeznek támogatni.

Az új kollekciót a légitársaság 6500 dolgozója viseli majd 2020. május 1-étől.

Forrás: Iberia
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!