A Wizz Air ma bemutatta 2014-es, Magyarországról elérhető téli menetrendjét. A low-cost légitársaság útvonalhálózata Magyarországról 29 úti célt tesz elérhetővé 18 országba. A népszerű Budapest-Dubaj útvonalon heti négy járat közlekedik majd, míg Moszkvába hetente tíz alkalommal repülnek majd gépek Budapestről – tudatta rövid közleményben a légitársaság.

Kapcsolódó cikk, előzmény A grúziai Kutaiszibe nyit járatot a Wizz Air

A Wizz Air ezen felül három járatát emelte ki, mint Budapestről igénybe vehető népszerű útvonalakat, amely szerint a spanyolországi Barcelonába heti négy, a grúziai Kutaiszibe heti kettő, míg a görögörszági Thesszalonikibe két járat fog közlekedni hetente.

„A Wizz Air nagy örömmel mutatja be 2014-es, Magyarországról elérhető téli menetrendjét” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Legutóbb a spanyolországi Alicantéval bővült magyar útvonalhálózatunk, így most már ez mindig napsütötte úti cél is elérhető Budapestről alacsony árainkon. Reméljük, ez a desztináció épp olyan népszerű lesz, mint a többi 28 Magyarországról elérhető útvonal. A téli menetrend járataira már elérhetők a jegyek a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!