Új útvonalat indít Debrecenből Milánó Bergamóba október 25-én, kezdetben heti két járattal a Wizz Air. Bergamo Milánó Malpensa nagyszerű alternatívája – ahova a légitársaság Budapestről üzemeltet járatokat-, mivel Bergamo és környéke kiváló turisztikai vonzerővel rendelkezik, ráadásul az Alpokhoz és a Milánó környéki ipari régióhoz is közel található.

Az új WIZZ útvonal Milánó Bergamóra Hajdú-Bihar megyéből vonzz majd utasokat, és lehetővé teszi, hogy Debrecen úti célként népszerűsítse magát az észak-olaszországi fogyasztók körében.

Magyarország második legnagyobb városának utasai felkereshetik az alpesi régiót és az ott található világszínvonalú sípályákat, valamint Milánó városát is, amely mesés építészetéről, a kiváló vásárlási lehetőségekről és remek gasztronómiájáról ismert.

A Wizz Air alacsony viteldíjainak köszönhetően a magyar utazók már 5 990 forintos induló viteldíjakon elutazhatnak Olaszországba Debrecenből.

A Wizz Air összesen 44 útvonalat kínál 21 országba 2 magyar repülőtérről. Jegyek az új olasz útvonalra már foglalhatók a légitársaság weboldalán.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fejlesszük a légiközlekedést a debreceni repülőtérről, amely kiváló, alacsony költségű létesítményekkel rendelkezik, ennek megfelelően remek híreink vannak Hajdú-Bihar megyei utasainknak” – mondta Ujhelyi József, a Wizz Air repülőtér-fejlesztési vezetője a debreceni sajtótájékoztatón.

„Október 25-től Debrecenből Milánó Bergamóra is repülünk majd minden szerdán és vasárnap, így az új desztináció ideális hosszú hétvégékhez is. A viteldíjak 5 990 forinttól kezdődnek, ezért arra biztatjuk utasainkat, hogy foglalják le jegyeiket még ma a wizzair.com oldalon!” – tette hozzá Ujhelyi József.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!