A Sólyom Holding elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozások körében hirdetett tendert Minősített Beszállítói Adatbázis létrehozására.

A Minősített Beszállítói Adatbázis (MBA) létrehozását a SÓLYOM AIR Központi Beszerzési és Közbeszerzési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság bonyolítja.

Az adatbázis létrehozásának célja, hogy felmérjék mindazt a gazdasági szereplői kört (elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozások körében) , akik képesek hosszútávon, kiemelkedő színvonalon kiszolgálni a Sólyom Hungarian Airways, – az új magyar légitársaság – és a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding cégcsoport zavartalan és üzemszerű működtetését.

A Sólyom Airways tulajdonosai és felsővezetői. Jobbról Lucsik János.(Fotó: AIRportal.hu)

„Célunk, hogy létrehozzunk egy olyan adatbázist, amelyben olyan gazdasági szereplők találhatóak, akik az aktuális megrendeléseket pontosan, határidőre, az előírt minőségben és mennyiségben tudják teljesíteni. A Minősített Beszállítói Adatbázisban 51 témakörben várunk jelentkezéseket.” – írja közleményében Lucsik János Sólyom Holding ügyvezető igazgatója.

„A nyilvános pályázati felhívás 2013. augusztus 01-én 10.00 órától elérhető a http://www.solyomair.com (az oldal címe nem tévedés, augusztus 1-én kerül élesbe – a szerk.) weboldalunkon. Legyenek Önök is részesei ennek a nagyszerű folyamatnak: a magyar nemzeti légitársaság születésének és működtetésének!” – zárta közleményét Lucsik János.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!