Új fedélzeti szórakoztató és infokommunikációs rendszert vezet be egyes középhatótávú járatain a Lufthansa. A Wi-Fi alapú szolgáltatást az utasok saját laptopjaik, tablet, vagy okostelefon készülékeik segítségével vehetik majd igénybe a jövő év folyamán.

Húsz darab Airbus A321 típusú utasszállító repülőgépét készül ellátni legújabb fedélzeti szórakoztató rendszerével a Lufthansa. A filmeket, televízió-sorozatokat, zeneszámokat, játékokat és információs adatbázist is tartalmazó BoardConnect a légitársaság középhatótávú, elsősorban észak-afrikai, közel-keleti és a Független Államok Közösségének (FÁK) országaiba irányuló járatain lesznek elérhetőek.


A Lufthansa azután döntött új szolgáltatásának bevezetése mellett, hogy a tavasz folyamán próba jelleggel rendelkezésére bocsátott fedélzeti alkalmazás nagy sikert aratott az utazóközönség körében.

A Lufthansa System által fejlesztett vezeték nélküli rendszer révén az utasok saját okostelefonjaik, tabletjeik, vagy hordozható számítógépeik segítségével férhetnek hozzá a BoardConnect által biztosított tartalmakhoz, amelyek az előbb említetteken túlmenően még a Lufthansa WorldShop áruházát is magukba foglalják.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!