Luxuskörülmények között kínál körutazásokat vendégei számára a Four Seasons szállodalánc, amely ennek érdekében egy Boeing 757 típusú repülőgépet is vásárolt, amelyet különleges, a márkát hirdető festéssel díszítenek majd. A Four Seasons Private Jet Experience néven meghirdetett szolgáltatás 2015 februárjától indul.

A különleges magánrepülőgép fedélzetén legfeljebb 52 tehetős utas élvezheti az első osztályú kényelmet a kézzel készített, ággyá alakítható bőrüléseken, miközben Michelin-csillagos séfek ételkülönlegességei és spa kezelések és fedélzeti WiFi-kapcsolat teszi még felejthetetlenebbé a 110 ezer dolláros, vagyis körülbelül 24 millió forintos utazást.

“Legendás szolgáltatásunknak a fellegekbe való bővítése egy természetes kiterjesztése annak, amit már több mint 50 éve végzünk szállodáinkban. A Four Seasons Jet bemutatja azokat a felejthetetlen élményeket, amelyek egyedivé teszik a Four Seasons-t. Fantáziadús úton szól hozzá úttörő szellemiségünkhöz és napjaink modern luxus utazásához.” – nyilatkozta Susan Helstab, a Four Seasons Hotels and Resorts marketingért felelős alelnöke.

A különleges, Four Seasons festésű Boeing 757-es repülőgép látványterve. (Forrás: Four Seasons) | © AIRportal.hu

A különleges, Four Seasons festésű Boeing 757-es repülőgép látványterve. (Forrás: Four Seasons)


Az első körutazás, amely Around The World néven indul 2015 februárjában Los Angelesből, összesen 24 napig tart majd és többek közt a vállalat Hawaii-n, Bora Borán, Törökországban, Indiában, valamint Angliában található komplexumait látogatja meg az előbb említett vaskos összeget kifizető utasokkal együtt. Hasonló világ körüli utazásokat eddig is kínált a luxuslánc, azonban a jövő évtől már saját tulajdonú repülőgép fedélzetén élvezhetik a vendégek a páratlan kiszolgálást.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.


Íme a szállodalánc Four Seasons Private Jet Experience szolgáltatását bemutató videóösszeállítás.
(Forrás: Four Seasons YouTube Channel)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!