A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hivatalos airport shuttle szolgáltatója felkészült a British Airways sztrájk következtében tömegesen hazaérkezők fogadására, a cég kedvezménnyel és extra kapacitással szállítja otthonukba a karácsonyt itthon ünneplőket – közölte lapunkkal a miniBUD Kft.

A British Airways sztrájk több ezer Londonban élő és dolgozó magyar ember terveit írhatja felül, miután módosítaniuk kell a karácsonyi hazautazás időpontját.

A kialakult helyzet miatt december 22-én egyszerre nagyon magas létszámban érkezhetnek Budapestre, ugyanis Londonból rekordnak számító 15 járat landol majd Ferihegyen csütörtökön.

A miniBUD megnöveli a reptérről induló transzfer minibusz kapacitást a következő napokra és valamennyi légitársaság Londonból érkező járatain utazóknak kedvezményes 2500 Ft-os jegyet biztosít, amely érvényes valamennyi budapesti címre és pályaudvarokra történő utazás során, valamint a visszautazásra is igénybe vehető.

Az utazók a budapesti repülőtéren a miniBUD munkatársainál tudják igényelni a kedvezményes jegyeket január 2-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A cég ezzel a lépésével szeretné segíteni, hogy a sztrájk okozta kellemetlenséget követően a repülőtérről mindenki biztonságosan és gyorsan tudjon hazautazni ünnepelni családja körébe.

A miniBUD segítő döntése összhangban van a 2017-es üzleti célkitűzésükkel is, amely szerint növelni kívánják a hazai utasaik számát és minél több magyar utassal szeretnék megismertetni a repülőtér hivatalos és biztonságos transzfer megoldását.