A Budapest Airport és a Ryanair kellemes karácsonyi ajándékkal lepi meg az utasokat, amelynek keretében decembertől az indulás előtt vásárolt, kisméretű duty free termékeket az utasok díjmentesen felvihetik a gépre. Ez az első alkalom, hogy a vámmentes boltokban vásárolt kisméretű árut egy másik kézipoggyásszal együtt is díjmentesen fel lehet vinni a fedélzetre -tájékoztatott a Budapest Airport.

Az új szabály 2013. december 1-től lép életbe a Ryanair teljes járathálózatában, beleértve természetesen az összes budapesti járatot is. Ettől kezdve az utasok egy kisméretű (legfeljebb 35 x 20 x 20 cm-es) duty free bevásárló zacskót díjmentesen felvihetnek a gépre.

Nagyobb méretű tasak esetén az utasok választása alapján kézipoggyászukat a repülőgép rakterébe helyeztethetik, és bevásárlásukat maguknál tarthatják, vagy kifizethetik a második kézipoggyász díját.

A változás nyomán a Ryanair utasai gondtalanul vásárolhatnak a repülőtéri üzletekben, anélkül, hogy a kézipoggyászra vonatkozó korlátozások miatt aggódniuk kellene. Az új szabály csak egy a Ryanair által bevezetendő utasbarát változtatások közül, ezek többségét a megújított honlapon (http://www.ryanair.com) lehet nyomon követni.

„Meghallgattuk ügyfeleink igényeit, és igyekszünk kezdeményezően reagálni rájuk annak érdekében, hogy továbbra is tartani tudjuk az alacsony jegyárakat és megőrizzük járataink pontosságát. Ráadásként most már egy második, kisméretű kézipoggyászt is díjmentesen felvihetnek magukkal az utasok a fedélzetre.” – mondta Katarzyna Gaborec, a Ryanair közép-kelet európai kereskedelmi- és marketing vezetője. „Emellett a beszállókártya újrakiállítási díjainkat is csökkentettük az interneten becsekkoló utasaink részére, továbbá kényelmesebb honlap hozzáférést, 24 órás türelmi időt és csendes járatokat is ajánlunk. A következő hónapokban pedig várhatóan újabb fejlesztéseket jelentünk be.” – tette hozzá.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„A Budapest Airport üdvözöl és támogat minden olyan változtatást, ami az ügyfelek kiszolgálásának színvonalát, illetve utasaink kényelmét növeli.” – kommentálta a hírt Bagoly János, a Budapest Airport kereskedelmi vezetője. „Nagyra értékeltjük a Ryanair utasbarát fejlesztéseit, hiszen a második legnagyobb légitársasági partnerünkről van szó. Azt ajánljuk utasainknak, hogy használják ki a repülőtéren elérhető üzletek széles választékában rejlő lehetőséget, és szerezzenek önmaguknak is emlékezetes élményt a karácsonyi bevásárlással.” – tette hozzá.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!