Ismét légiutas-kísérő toborzót tart Budapesten a Qatar Airways. Az ötcsillagos légitársaság ez alkalommal február 22-én, a VIII. kerületi József krt. 5. alatt található Courtyard Marriott Budapest City Centerben várja a jelentkezőket.

A flotta egyik Airbus A321-es típusa Ferihegyen. (Fotó: Csemniczky Kristóf - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A flotta egyik Airbus A321-es típusa Ferihegyen.
(Fotó: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu)

A Qatar Airways, amely idén már negyedik éve van jelen a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, ismét légi-utaskísérőket toboroz a magyar fővárosban. Február 22-én vasárnap, pontosan reggel 09:00 órakor veszi kezdetét a meghirdetettek szerint késő délutánig, 17:00-ig tartó rosta.

A többszörös díjnyertes katari légitársaság legalább 21 éves, felemelt karral minimum 212 cm magas (cipősarokkal együtt), legalább érettségivel rendelkező, angolul folyékonyan beszélő és írni is tudó, kitűnő egészségi állapotnak örvendő, valamint remek kondícióban lévő hölgyeket, illetőleg urakat keres, akik barátságosak, kiváló a kommunikációs készségük és van kedvük nemzetközi csapatban dolgozni, továbbá vállalják a dohai kitelepülést.

A Courtyard Marriott Hotelben megrendezésre kerülő toborzóra az állás iránt érdeklődőknek előzetesen be kell jelentkezniük a légitársaság online felületén, ahol további fontos részletek is megtalálhatók az elvárásokkal, valamint a meghallgatásra szükséges papírokkal, okmányokkal kapcsolatban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Cikkajánló Többre kíváncsi a Qatar Airways-ről?

Cikkünkben a kezdetektől, az alapítástól egészen a húsz éves évfordulóig követhető nyomon a Qatar Airways története.

Megtudható belőle, hogy hogyan lett egy apró Öböl-menti légitársaságból a világ egyik legjelentősebbje, milyen elhatározás kellett hozzá, és kinek a vezetésével sikerült mindezt véghez vinni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!