Chicagóba indít járatot jövő májusban az Austrian Airlines. A heti ötször közlekedő közvetlen járatokat az osztrák légitársaság felújított fedélzetű Boeing 767-300ER típusai teljesítik.

Bővíti észak-amerikai desztinációinak körét az Austrian Airlines: az osztrák nemzeti légitársaság jövő május 17-től már nemcsak New Yorkba, Washington D.C.-be és Torontóba kínál majd Bécsből elérhető közvetlen járatokat, hanem Chicago is felkerül az útvonalhálózati térképre.

A hetente ötször közlekedő járatokat Boeing 767-300ER típusú repülőgépeivel teljesíti az Austrian Airlines, amelynek flottájában 6 darab ilyen szélestörzsű utasgép található.

Az Austrian Boeing 767-eseinek fedélzete jövő tavaszra teljes felújításon esik keresztül, így a chicagói járatüzemeltetés megkezdésére már vadonatúj berendezésű gépekkel áll utasai rendelkezésére a vállalat. A 90 millió eurós kabinfelújítási programról korábbi cikkünkben részletes bemutatót közöltünk.

A Lufthansa tulajdonában lévő osztrák légitársaság arra számít, hogy Chicago nemcsak mint közvetlen célállomás, hanem mint átszálló központ is keresett lesz utasaik körében. Mint ahogy a bécsi repülőtér is kitűnő elosztó központul szolgálhat az amerikai városból érkezők számára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Austrian Airlines Boeing 767-300-asai wingletekkel szereltek (Fotó: Austrian Airlines)


Az Airline Route információi szerint az OS065-ös járat délelőtt 10:25-kor startol Bécsből és 13:40-kor érkezik meg Chicago O’Hare nemzetközi repülőtérre.

Az OS066-os visszjárat 16:00-kor száll fel Chicagóból és reggel 08:40-kor landol a schwehati reptéren.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!