Már több mint fél éve van jelen a magyar piacon Tajvan nemzeti légitársasága a China Airlines (CI), amely kitűnő lehetőséget biztosít a Kínába utazóknak – a China Airlines Magyarországi Vezérügynökségének közleménye.

A tajvani légitársasággal utazók Kína 21 városába juthatnak el: Peking, Changsha, Chengdu, Dalian, Fuzhou, Guangzhou, Haikou, Hangzhou, Nanchang, Nanjing, Ningbo, Qingdao, Sanya, Shanghai, Shenzhen, Shenyang, Wuhan, Xi An, Xiamen, Yancheng és Zhengzhou.

Az irodák munkájának megkönnyítése érdekében az összes kínai desztinációt azonos áron kínálja a légitársaság.

Budapestről Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma érintésével Taipei átszállással juthatnak el az utazók a kínai célállomásra, vagy bécsi indulással csupán egy átszállással. A Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai vízum nélkül tartózkodhatnak a tranzitban, de esetleges változásokról mindig érdemes a magyarországi taiwani Irodánál érdeklődni (Taipei Representative Office).

Újdonság, hogy Tajvan, Vietnám, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, valamint a Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai hazautazásukkor a megengedetten kivül plusz 10kg csomagot vihetnek magukkal – Fülöp-szigetek esetén ez plusz 20kg mint a budapesti, mint a bécsi indulás esetén Ingyen változtathatnak dátumot az oda vagy visszaúton.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A China Airlines egyik Boeing 747-400 típusú repülőgépe (Fotó: Samu Ádám – Airliners.net)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!