Címlap Címkék Maho Beach

Címke: Maho Beach

St. Maarten-on sem mindig a napsütésé és a bulié a főszerep

A viharos időjárásban a kanadai Westjet légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépe túl alacsonyan, jóval a siklópálya alatt közelítette meg a repülőteret.

Egy kis St. Maarten életérzés kapszulába csomagolva

Olyan jó ez a videó a Maho Beachről egy American Airbus A319-es alacsony megközelítéséről, hogy máris megnéztük akad-e olcsó repülőjegy a spotter-paradicsomba!

Repüljünk el pár percre Maho Beachre!

Ilyen hideg téli nap végén nincs is jobb egy jó kis klasszikus St. Maartenen készült videónál!

Akkor teleportáljunk pár percre St. Maartenra

A spotterparadicsomba, az egzotikus Maho Beachre repít képzeletben pár percre ez a remek videó. Repüljetek velünk káros mellékhatások nélkül!

Ez a 747-es felszállás St. Maarten-ről is már a múlté

Sok le- és felszállást mutattunk már St. Maarten-ről, de most mutatunk egyet "belülről" is, a KLM Boeing 747-400-asának fedélzetéről.

St. Maarten-i leszállás a 747-es pilóták szemszögéből

Pénteken repülte utolsó Jumboval teljesített járatát a KLM St Maarten szigetére, a légitársaság korábbi videójában a pilóták szemszögéből látható egy leszállás.

Mutatjuk a KLM Boeing 747-esének utolsó leszállását St. Maartenon

Hatalmas tömeg akarta látni a KLM utolsó Boeing 747-essel teljesített járatának le- és felszállását St Maarten szigetén, a híres Maho Beach-en.

Pénteken érkezik utoljára Boeing 747-essel St. Maartenra a KLM

Ma érkezik utoljára Boeing 747-essel St. Maartenra a KLM, október 29-től már Airbus A330-assal teljesíti járatait a karibi szigetre a holland légitársaság.
Hirdetés
Translate »