A Germanwings a jövő évben tovább bővíti útvonalhálózatát a Földközi-tengerhez: 2015. március 7-től a légitársaság a teljes nyári menetrendben közlekedtet majd járatokat Köln/Bonnból a ciprusi Larnacára. Az első járatokra már foglalhatóak is a jegyek – tájékoztatta oldalunkat a légitársaság.

A német légitársaság szombatonként indítja majd járatait Ciprusra. Az Airbus A319-es típusú repülőgép 12:35 órakor startol Köln/Bonnból déli irányba, majd helyi idő szerint 17:10 órakor indul vissza Köln/Bonnba.

Larnaca Ciprus dél-keleti részén fekvő kikötőváros, amely kb. 80 000 lakost számlál. Repülőtere, a Larnaca-i Nemzetközi Repülőtér a Ciprusi Köztársaság legfontosabb légikikötőjének számít, amely a városközpontból kb. öt kilométerre, Ciprus fővárosától, Nikosia-tól pedig kb. 40 kilométerre található.

A város legfontosabb látnivalói közé tartozik az Régészeti Múzeum, a Pierides Múzeum, a Nagymecset és az Agios-Lazaros templom. Larnaca ezen kívül a pálmafákkal szegélyezett tengerparti sétányról, a Phinikoudes-ről is ismert.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!