A Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszútávú flottáját, mely jövő év tavaszáig tart. Ennek keretében a gépek belseje teljesen megújul. Az első Boing 767-300-as gép már el is készült a még kényelmesebb ülésekkel és korszerűbb szórakoztató rendszerrel – tájékoztatta oldalunkat a légitársaság magyarországi képviselője, az Aviareps Kft.

A megújult gép konfigurációja: 18 business, 35 prémium economy és 206 turista ülés. A business utasok kényelmét a majdnem vízszintes – 170 fokba dönthető – ülés biztosítja,és még a turista osztályon utazók is élvezhetik az új érintőképernyős audiovizuális szórakoztató berendezéseket.

Az első gép (D-ABUB) utasai – útban a Maldív szigetek felé – élvezhették elsőként az új szolgáltatást, az október 30-án induló gépen.

„A megújulásért felelős csapat nagyszerű eredményt ért el. A Condor egy prémium légitársaság és az új kabin berendezése egyértelműen tükrözi, hogy áldozunk arra, hogy „jól tartsuk” utasainkat.” magyarázza Ralf Teckentrup, a Condor igazgatótanácsának elnöke.”

A kabin belső kialakítását közösen tervezték meg a belga, skandináv és egyesült királyságbeli szakemberek. A légitársaság pedig már használja a gépek vezérsíkjára felfestve az új, „napos szív” logót , mely a Thomas Cook csoport közös jelképe. Érdemes még tudni, hogy a Thomas Cook csoporttól függetlenül a Condor továbbra is Miles&More partner – tette hozzá Teckentrup.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.


A Condor bemutató filmje az elsőként felújított Boeing 767-esről. (Forrás: Condor Flugdienst GmbH YouTube csatorna)

A második átalakításra váró Boing 767-300-as gép, 30 business osztállyal fog üzemelni novembertől. Ez azt jelenti, hogy a gépparkon belül különböző konfigurációkat alakítanak ki, így a 30 business üléssel rendelkező gép olyan célpontokra fog repülni, ahol nagyobb az igény a magasabb szolgáltatásra, pl. Seychelles, Mauritius és Maldív-szigetek.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!