Az ír, repülőgép bérbeadással foglalkozó vállalkozás 136 darabos portfólióval rendelkezik, mely csupán a két nagy gyártó, a Boeing és az Airbus, valamint az Embraer típusaiból tevődik össze. Ebbe a csapatba csatlakozik most a Bombardier a CS300-as típussal, melyből összesen 50 darabot rendelt a bérbeadó.

Korábban a Macquaire AirFinance egy tíz gépes opciós lekötéssel nyitott a Bombardier típusa felé, ezt az opciót konvertálták megrendeléssé, amelyhez hozzácsaptak további negyven gépet. A kanadai gépek 2017 és 2019 között érkeznek a lízingcéghez.

Az ír vállalkozás 43 ország, 73 légitársaságával áll kapcsolatban és összesen 136 repülőgéppel rendelkeznek, legnagyobb számban az Airbus A320-as családja és a Boeing 737NG szériája található a kínálatban. A CS300 jól illeszkedik az egyfolyosós gépek táborába és a 100-150 utas szállítására alkalmas méretkategória is elegendő lehet a bérlők számára.

A CS300 megrendeléssel a lízingvállalat egy teljesen új fejlesztésű repülőgépnek szavazott bizalmat, amely jó döntésnek fog bizonyulni, ha a berepülési program időben befejeződik és a gép teljesíti a várt paramétereket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Látványterv a kanadai gyártó színeiben (Forrás: Bombardier Aircraft) | © AIRportal.hu

Látványterv a kanadai gyártó színeiben (Forrás: Bombardier Aircraft)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!