Az utasok visszajelzései alapján az eddigi 10 perc helyett 15 percre növeli a parkoló ingyenes használati idejét 2013. január 1-től az AIRPORT-DEBRECEN Kft. A parkolási díjak nem fognak emelkedni, ezzel a régiós repülőterek tekintetében továbbra is a legalacsonyabb árak fogadják a debreceni utasokat – írja a cég közleménye.

A repülőtéren bevezetett új parkolási rendszerrel az autósok zárt, kamerával megfigyelt helyen hagyhatják járműveiket november óta. A szolgáltatás óránként 420 forintba kerül, míg az öt órát meghaladó parkolásért napi díjat, 1200 forintot kell fizetni.

Az AIRPORT-DEBRECEN Kft. az utasoktól és a hozzátartozóktól kapott visszajelzések feldolgozásával dolgozik az ide érkezők színvonalas kiszolgálásán, így az ingyenes parkolási időt a jövő évtől 15 percre növeljük.

Mivel a Wizz Air menetrendszerinti járatai rendkívül népszerűek és csaknem telt házzal üzemelnek, egy-egy gép érkezésekor az utasra várakozókkal együtt sokszor több százan tartózkodnak a reptéren. A hasonló csúcsforgalmi időszakokban sajnos elkerülhetetlenek a torlódások, amiért az utasok szíves elnézését és megértését kéri a repülőtér üzemeltető.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!