A TUI-csoport új utaskomfort-kategóriát vezet be Dreamlinereinek fedélzetén, ezért a cégcsoport mind az öt 787-es gépét átszékezi.

A TUIfly Boeing 787-8 Dreamlinere Amszterdamban (Forrás: Wikimedia Commons)

A főképp nyaraló és charter járatokat üzemeltető légitársaság-csoport öt belga és holland bázisú Boeing 787 Dreamlinerén vezeti be új, Deluxe elnevezésű osztályát amely a jelenlegi Premium, a illetve a holland gépeken a Star Class elnevezésű ülőhely kategóriát váltja majd fel.

A Deluxe kategóriás ülések a jelenlegi, hasonló prémium jellegű ülőhelyeknél nagyobb lábteret kínálnak majd az utasoknak.

Az ilyen ülőhelyet tartalmazó csomagok emellett magukban foglalják majd a reptéri lounge használatát, és az elsőbbségi beszállítást is.

A TUIfly átrendezésre kerülő Dreamlinerein huszonöt Deluxe kategóriás, százhuszonhat Comfort kivitelű, és százötvennégy Economy ülés lesz majd – írja az Aviation24.be.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Bár a légitársaság közlése szerint a két alsóbb besorolású ülőhelyek tekintetében nem történik változás, ezen ülések lábtere valószínűsíthetően csökken majd, mivel az átszékezett gépek a Deluxe kategória megnövelt lábtere ellenére is öttel több utast lesznek képesek fedélzetükre venni, mint jelenleg.