Az abu-dzabi légitársaság utasai 120 ország 7000 újságját és magazinját olvashatják 60 nyelven, már repülés előtt, de akár utána is.

Az Emírségek nemzeti légitársaságának utasai már 30 órával indulás előtt elérhetik a kiadványokat.

Az Etihad Airways a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében eltávolította azokat a tárgyakat a fedélzetről, amelyekhez sokan hozzáérnek, például a nyomtatott újságokat és magazinokat, ehelyett a PressReaderrel együttműködve digitális formában teszi elérhetővé őket. 

Kép forrása: Etihad

A digitális katalógus böngészéséhez az utasnak a repülés előtt le kell töltenie az Etihad Airways mobilalkalmazását, vagy a check-in emlékeztető e-mailben közzétett PressReader linkre kell kattintania.

A letöltött folyóiratokhoz az utas a repülést követően is hozzáférhet. A PressReader katalógusában található legnépszerűbb újságok az Etihad fedélzeti szórakoztatórendszerén is elérhetők lesznek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„A PressReader segítségével nemcsak a repülés közben, de előtte és utána is hozzáférhetnek az utasok az újságokhoz a lehető legbiztonságosabb módon” – jelentette ki Alex Kroogman, a PressReader vezérigazgatója.