Az easyJet mostantól gyorsított biztonsági ellenőrzést kínál üzleti utasai számára, amellyel jelentősen csökkenhet a reptéri várakozási idő. A légitársasággal évente 10 millió üzletember utazik, akik a visszajelzések alapján elsősorban az alacsony árak, a pontosság és az udvarias kiszolgálás miatt választják Európa vezető légitársaságát.

Az easyJet újabb szolgáltatással csábítja az üzleti utasokat: a Flexi Fare jeggyel rendelkezőknek mostantól elegendő, ha felmutatják beszállókártyájukat az arra kijelölt biztonsági pontokon, vagy az automata kapuknál beolvassák jegyük vonalkódját, kikerülve ezzel a sorbaállást. Az idén májustól bevezetett gyorsított biztonsági ellenőrzés 27 európai repülőtéren lesz elérhető, a kezdeményezéshez a légitársaság reptéri partnereinek már 54%-a csatlakozott.

Az easyJet Flexi szolgáltatása 2011 óta teszi kényelmesebbé a repülést. Az elsősorban az üzleti utasokat célzó szolgáltatás része, hogy az utazók akár két órával a járat indulása előtt is módosíthatják a repülés időpontját, a repülőgép elején foglalhatnak ülőhelyet, elsőbbségi beszállásra jogosultak, emellett nem kell külön díjat fizetniük a foglalás és a feladott poggyász után sem.

Carolyn McCall, az easyJet vezérigazgatója az üzleti utasokat célzó stratégiáról:
„Az üzleti utasok mindenekelőtt az olyan légitársaságokat részesítik előnyben, akik pontosan és gyakran közlekednek a kiemelt repterek között, valamint elfogadható árakat és udvarias kiszolgálást nyújtanak. Az easyJet mindezt biztosítja számukra, ezért választja évente 10 millió üzleti utas légitársaságunkat. Ezt a bizalmat meghálálva, a reptéri partnereinkkel közösen egy olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani az időhiányban szenvedő üzleti utasainknak, amellyel lerövidíthetik a reptéren eltöltött várakozási időt.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!