Saját házának vezetett egy Cessna 525 CitationJet típusú repülőgépet, a rendőrség szerint így akarta megölni magát és családtagjait egy férfi a Utah állambeli Paysonban hétfőn – jelentette az MTI a Fox televízió hírei alapján. 

A 47 éves Duane Youd egy bérelt (vagy más értesülések szerint a munkáltatójától ellopott) Cessna 525 CitationJet típusú repülőgépet vezetett neki a háznak, tudván, hogy ott van a felesége és a felnőtt fia is. Youd szörnyethalt, családtagjai azonban sértetlenek maradtak.

A férfit pár órával az eset előtt helyezték feltételesen, óvadék ellenében szabadlábra, miután előző nap családon belüli erőszak miatt letartóztatták.

Noemi Sandoval rendőrhadnagy a Salt Lake Cityben megjelenő The Desert News című lapnak azt mondta: mivel Youd gyakorlott pilóta volt – teherszállító gépeket vezetett -, a rendőrség szerint nem baleset történt, hanem szándékosan irányította a Cessnát a háznak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Imágenes aéreas del Cessna 525 CitationJet que impactó en el patio delantero de una casa en Payson, Utah, EE. UU., Según informó la policía el piloto quién ha resultado muerto, voló intencionalmente el avión a su propio hogar después de haber sido acusado de agresión doméstica; una mujer y un niño dentro de la casa no resultaron heridos.

Közzétette: El Aviador Todo Sobre Aviacion – 2018. augusztus 13., hétfő

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!