Meredek emelkedésbe kezdett a Budapest Airport parkolóinak kihasználtsága. A teljesen megújult parkoló kínálat mellett az online parkolás-foglalási rendszerrel bevezetett valódi versenyképes tarifarendszer is visszacsábítja a korábbi években elpártoló autósokat. Az online parkolás-foglalási rendszert a tavaly nyári debütálása óta közel 10 ezren használták – közölte a Liszt Ferenc repülőteret üzemeltető cég az AIRportal.hu-val.

Idén februárban nem kevesebb, mint 37 %-kal több autó fordult meg a repülőtér parkolóiban, mint egy évvel korábban. Minden jel szerint egyre több olyan autós is visszatér a repülőtérre, akik a korábbi években más közlekedési módokat vagy éppen más környékbeli parkolót használtak utazásuk előtt. Aki a repülőtér parkolóit választja, akár 6 900 forintért is a terminál közelében hagyhatja autóját 8 napig, ami jóval kedvezőbb, mint a repülőtér környékén található legtöbb parkoló ára.

A parkolók népszerűségében az igazi fordulópontot az online parkolás-foglalási rendszer hozta el. Ezzel a szolgáltatással már előre lefoglalható és kifizethető a parkolóhely a repülőtér Holiday, Holiday Plus, Business, valamint Terminál parkolóiban. Valamennyi helyszín biztonságos parkolási lehetőséget nyújt a repülőtéren. Az autósoknak a foglalás közben lehetőségük van minimális felár mellett még kényelmesebb, a terminálhoz közelebb eső parkolót választani.

A Budapest Airport honlapján működő foglalási rendszert nagyon gyorsan megszerették az autósok; februárban a Holiday Plus parkolóban álló autók kétharmada esetében online érkezett a foglalás. A lefoglalt parkolóhely mellé további kedvezményes csomag ajánlatokat is lehet vásárolni a promóciós időszakok alatt, pl. az utasbiztonsági ellenőrzésen az ún. Fast Track Lane-t, vagyis gyorsítósávot, vagy akár autómosó szolgáltatást. Ezeket a csomagokat jelentős kedvezménnyel, akár fél áron is le lehet foglalni, ezért minden utazás előtt érdemes felkeresni a Budapest Airport honlapját.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a repülőtéri parkolás a közhiedelem szerint drága, és ez régebben bizonyos esetekben valóban így volt, ezt pedig a versenytársaink kihasználták” – jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „most viszont nem csupán a lehető legkényelmesebb parkolást kínáljuk ügyfeleinknek, közvetlenül a repülőtéren, de emellé versenyképes árakat és további kedvezményes ajánlatokat is biztosítunk. Ennek köszönhetően sikerült jelentős számú új, illetve visszatérő ügyfelet szereznünk. Örömmel látjuk, hogy a repülőtéri parkolás végre elfoglalja méltó helyét szolgáltatásaink sorában, ezért arra bíztatnék mindenkit, hogy tekintse meg ajánlatainkat a honlapunkon és a hírleveleinkben, és élvezze a közvetlen repülőtéri parkolás kényelmét.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Budapest Airport 2012-ben kezdett bele parkolóinak teljes körű megújításába és átalakításába. A repülőtéri parkolókat a legmodernebb rendszámfelismerő- és sorompórendszerrel látták el, és teljesen áttervezték a repülőtér parkoló kínálatát. A fejlesztés következő lépcsőfokaként tavaly nyáron elindult az online parkolás-foglalási rendszer, amivel időt és pénzt is megtakaríthatnak az autóval érkező utasok. A repülőtéri parkolás további előnye, hogy az itt hagyott autókat 24 órás kamerarendszer felügyeli, és valamennyi parkolóra érvényes biztosítást is kötött a Budapest Airport. A kereskedelmi ajánlatokat tartalmazó hírlevélre a http://www.bud.hu oldalon lehet feliratkozni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!