A BUDPORT új terméket hozott létre EASY ENTRY néven, amely kifejezetten a Wizz Air utasok vízumköteles desztinációkra történő beutazásához nyújt segítséget.

A BUDPORT által üzemeltetett online vízumigénylő rendszer azoknak nyújt hasznos segítséget, akik nem szeretnének időt, energiát áldozni a külképviseleteken történő személyes vízumügyintézésre, helyette inkább otthonról, kényelmesen, pár kattintással az EASY ENTRY-n keresztül kívánják beszerezni a beutazáshoz szükséges engedélyeket.

“A BUDPORT és a Wizz Air legújabb együttműködése mérföldkő a számunkra, ugyanis most először fordul elő, hogy a légitársaság nemzetközi piacait is kiszolgáljuk.

A jelenleg hat nyelven elérhető online foglalási rendszeren keresztül intézhetik a vízumigényléseket a magyar, román, ukrán, lengyel és bolgár utasok is, amennyiben Azerbajdzsánba, Oroszországba vagy az Emirátusokba szeretnének repülni.” – nyilatkozta lapunknak Galgóczy Ferenc, a BUDPORT ügyvezető igazgatója.

“Az EASY ENTRY szolgáltatási körét a jövőben nem csak az új vízumköteles desztinációk felvételével bővítjük, hanem olyan információk is elérhetőek lesznek az oldalunkon, amelyek egy adott országba történő beutazáshoz hasznosak lehetnek.” – tette hozzá az ügyvezető.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Online vízumigénylés néhány kattintással

A BUDPORT online vízumigénylő rendszerében jelenleg három Wizz Air desztináció esetében igényelhetnek vízumot az interneten a légitársaság utasai.

Az Egyesült Arab Emirátusokba, Oroszországba és Azerbajdzsánba utazók elsőként az úti célt kell kiválasztani, majd az utasok egy felhasználóbarát, varázsló-szerű folyamaton keresztül, lépésről-lépésre igényelhetik meg vízumukat.

Először a vízum-igényléssel kapcsolatos fontos információkat és feltételeket lehet elolvasni, majd ezek elfogadását követően, a 2. lépésben lehet kitölteni a személyes adatokat.

A 3. lépés az utazási adatok kitöltése, majd a fogadó ország által igényelt általános adatok megadása (pl. büntetlen előélet, stb.), ez után a szükséges dokumentumok feltöltése, utolsó lépésben pedig a vízum és a szolgáltatás díjának online kifizetése.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!