Új szolgáltatást vezet be vállalati ügyfelei számára az easyJet, amelynek segítségével egyszerűbbé és gyorsabbá válik a foglalás. Az új Inclusive Fare csomaggal egy lépcsőben, kedvezményesen vehetik igénybe az easyJet szolgáltatásait az ügyfelek, így összevontan foglalhatnak jegyet, ülőhelyet, és feladott poggyászukat sem külön kell intézniük. Az easyJet közleménye.

Az easyJet csak ebben az évben már több mint 10 millió üzleti utast üdvözölhetett fedélzetén, a magas utas szám oka a vonzó árfekvés, az iparágban kiemelkedő járatpontosság és szolgáltatások minősége volt. Kutatások eredményei azonban arra is rávilágítottak, hogy újabb szolgáltatásokkal, csomagokkal az easyJet azokat a vállalati utasokat is elérheti, akik jelenleg a nemzeti légitársaságokkal repülnek.

„Nagyon örülünk, hogy az Inclusive Fare szolgáltatást a piacon mi tudjuk felajánlani először, célunk az, hogy megkönnyítsük a foglalást és vonzóvá tegyünk szolgáltatásainkat a nagyvállalatok számára. Szeretnénk hatékonyabban felvenni a versenyt a hagyományos légitársaságokkal” – mondta el Ruth Spratt, az easyJet UK értékesítési vezetője – „Az elmúlt 12 hónapban az easyJet hatalmas lépéseket tett a vállalati ügyfelek felé, számos szerződést kötöttünk nagy cégekkel. A fogyasztók visszajelzései alapján biztosak vagyunk abban, hogy az Inclusive Fare bevezetésével tovább tudjuk erősíteni ezt a szegmenst.”

Standard díj: az easyJet azoknak ajánlja, akik csak a kiválasztott szolgáltatásért kívánnak fizetni, elérhető a GDS rendszerén és a http://www.easyJet.com oldalon keresztül

Inclusive Fare: az összevont szolgáltatások közé tartozik egy 20 kg-os poggyász feladása, ülésfoglalás az alacsonyabb árfekvésű ülőhelyek közül és a hitelkártya használat, kedvezményes áron. Az új Inclusive Fare csomag csak a GDS rendszeren vagy az easyJet API-n keresztül elérhető.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Flexi Fare: az üzleti utasokat célzó szolgáltatás része, hogy az utazók akár két órával a járat indulása előtt is módosíthatják a repülés időpontját, a repülőgép elején foglalhatnak ülőhelyet, elsőbbségi beszállásra jogosultak, emellett nem kell külön díjat fizetniük a foglalás és a feladott egy darab 20 kg-os poggyász után sem. Bármely foglalási rendszeren keresztül elérhető.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!