A mai napon ünnepélyes keretek között mutatták be az Etihad Airways és az Alitalia egy-egy különleges festést kapott Airbus A330-200-as utasszállítóját, mellyel a 2015 májusában, Milánóban megrendezésre kerülő Világkiállítást népszerűsíti az Egyesült Arab Emírségek és Olaszország nemzeti légitársasága.

Az Alitalia A330-asa az EXPO 2015 speciális festéssel, (Fotó: Alitalia) | © AIRportal.hu

Az Alitalia A330-asa az EXPO 2015 speciális festéssel,
(Fotó: Alitalia)

A nem mindennapi “hibrid” festésen feltűnik az EXPO hivatalos arculata mellett mindkét légitársaság logója. A közös promóció véletlen, hiszen az Etihad Airways 2014. augusztusban 49 százalékos részesedést szerzett a jelenleg is anyagi gondokkal küzdő cégben.

Az A6-EYH lajstromjelű Airbus A330-200-as 2006. áprilisa óta teljesít szolgálatot az Etihad Airways-nél. A típust az európai desztinációkra is gyakran üzemelteti a légitársaság, de a légitársaság minden bizonnyal arra is fog törekedni, hogy a lehető legtöbb helyre eljusson a repülőgép a 192 nap múlva kezdődő EXPO-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A légitársaságok képviselői, valamint a Világkiállítás rendezői az új A330-as előtt. (Fotó: Etihad Airways) | © AIRportal.hu

A légitársaságok képviselői, valamint a Világkiállítás rendezői az új A330-as előtt. (Fotó: Etihad Airways)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!