A Wizz Air együttműködési megállapodást írt alá az autókölcsönző platformot üzemeltető rentalcars.com-mal. A repülőjegy-foglalás során a Wizz Air utasainak lehetőségük nyílik autót bérelni az úti céljuk szerinti repülőtérre.

Fotó: Wizz Air | © AIRportal.hu

Fotó: Wizz Air

Az autókölcsönző szolgáltatás 24 órás, többnyelvű ügyfélszolgálattal áll a fogyasztók rendelkezésére, akik fizetéskor számos pénznem közül is választhatnak.

A rentalcars.com a világ legnagyobb autókölcsönző platformja, évente több mint 4,7 millió kölcsönzést bonyolít 24 ezer helyszínen világszerte. A vállalat központja az Egyesült Királyságban, Manchesterben található, ahol több mint ezer alkalmazott dolgozik.

„A Wizz Air alacsony viteldíjait Magyarországon két repülőtérről 40 úti célra teszi elérhetővé. A világ vezető online autókölcsönző platformjával állapodtunk most meg annak érdekében, hogy kiterjedt útvonalhálózatunk desztinációin megbízható autóbérlést kínálhassunk utasainknak” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„A gyors és átlátható repülőjegy-foglalás során felkínáljuk a lehetőséget utasainknak, hogy autóbérléssel bővítsék foglalásukat, így a folyamat végén egy összegben fizethetnek. A Wizz Airnél hisszük, hogy a kényelmes utazás kényelmes online foglalással kezdődik és túlmutat azon: a pihentető repülőút és a kiegészítő szolgáltatások célja, hogy további kényelmi opciókat biztosítsanak utasainknak utazási élményük személyre szabásához” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

„Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Wizz Airrel” – mondta Peter Rooney, a rentalcars.com marketing és értékesítési igazgatója. – „Hozzájárulunk a légitársaság kiegészítő bevételei növeléséhez, célunk annak biztosítása, hogy az autóbérlés kellemes élmény legyen az utasok számára, amellyel megerősítjük a visszatérő fogyasztók hűségét.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!