A Wizz Air ma köszöntette a Wizz Discount Club félmilliomodik tagját. A program 2011 márciusában indult, kifejezetten azoknak a hűséges utasoknak az igényeihez igazítva, akik családjukkal vagy barátaikkal utaznak.

A Wizz Discount Club tagság 10 euró megtakarítást biztosít minden 19,99 eurónál magasabb viteldíjból. A klubtagok barátaikkal vagy családtagjaikkal közösen élvezhetik a különleges kedvezményt, amennyiben együtt intézik foglalásukat.

A szerencsés 500 ezredik tag, Mihaela Cuciureanu Romániában él, a férjével a napsütötte Spanyolországban töltik szabadságukat, utazásukhoz a Wizz Air alacsony viteldíjait választották. Most még több lehetősége lesz utazni, hiszen a Wizz Air 500 eurót töltött fel a Wizz számlájára, amelyet jövőbeli foglalásaihoz használhat fel.

Fotó: Wizz Air | © AIRportal.hu

Fotó: Wizz Air


„Ez egy csodálatos meglepetés, különösen, hogy ma van a születésnapom!” – mondta Mihaela Cuciureanu a Bukarest Otopeni repülőtéren. – „Nagyon régóta repülök a Wizz Airrel, mindig otthon érzem magam a fedélzeten. Épp úton vagyunk Malagába, egy kis napsütéses őszi pihenésre, de már elkezdtem gondolkodni a következő Wizz Air úti célunkon, annyi nagyszerű város közül választhatunk.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!