Ma üzemeltetett először járatokat ülőhelyfoglalással a Budapest-Barcelona, a Katowice-London Luton és a Bukarest-Dortmund útvonalakon a Wizz Air.

Slawomir Koziel lengyel utas vette igénybe először a szolgáltatást a Katowice-London Luton járaton. (Fotó: Wizz Air) | © AIRportal.hu

Slawomir Koziel lengyel utas vette igénybe először a szolgáltatást a Katowice-London Luton járaton.
(Fotó: Wizz Air)

Május 19-től az ülőhelyfoglalás életbe lép minden WIZZ útvonalon, összesen 38 országban, az egyik legnagyobb európai alacsony viteldíjú útvonalhálózaton.

Az ingyenes ülőhelyfoglalás a foglalási folyamat részét képezi, az utasok opcionálisan kiegészíthetik az ingyenes ülőhelyfoglalást és kiválaszthatják az általuk preferált ülőhelyet díj ellenében: a díjak 1 eurónál kezdődnek, elérhetők a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikációval bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt.

Az ülőhelyfoglalást a Wizz Air számos más intézkedéssel együtt annak érdekében vezette be, hogy fejlessze az utasok utazási élményét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Slawomir Koziel volt az az utas, aki elsőként élvezhette az ülőhelyfoglalás előnyeit, amikor ma elsőként szállt fel a Katowicéből London Lutonba induló járatra.

Az első, Budapestről induló ülőhelyfoglalással üzemeltetett Wizz Air járat Barcelonába indult ma hajnalban. A Wizz Air a képen látható tájékoztató táblával segíti az utasokat, hogy az ülőhelyükhöz közelebb eső ajtót vegyék igénybe a beszállásnál. (Fotó: Schneider Péter) | © AIRportal.hu

Az első, Budapestről induló ülőhelyfoglalással üzemeltetett Wizz Air járat Barcelonába indult ma hajnalban. A Wizz Air a képen látható tájékoztató táblával segíti az utasokat, hogy az ülőhelyükhöz közelebb eső ajtót vegyék igénybe a beszállásnál. (Fotó: Schneider Péter)


Az ülőhelyfoglalás elérhető az alábbi járatokon:
Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

Online díjak, amennyiben az utas meg kívánja változtatni az ingyenes ülőhelyfoglalását:
Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)
A díjak a kereslet függvényében változnak.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!