Ismét egy rangos elismerést kapott a Budapest Airport: az Investors in People Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által közösen alapított „Magyarország Legkiválóbb Vállalatai” díjjal jutalmazták tegnap a repülőteret üzemeltető céget – adta hírül közleményében a Budapest Airport

Csak a szervezeti kiválóság lehet a tartós üzleti siker eredménye – ez a szemlélete azoknak a magyarországi kis-, közepes-, és nagyvállalkozásoknak, amelyek elsajátítják az eredetileg brit kormányzati programként indult Investors in People (IIP) normáit. A Budapest Airport 2015-ben szerezte az IIP akkreditált vállalat címet, most pedig egy újabb elismerésben részesült. Az Investors in People Hungary, a PWA (Professional Women’s Association) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara május 5-én tartott gálavacsoráján az akkreditált szervezetek között díjazták azokat a cégeket, amelyek a legkiválóbb módon alkalmazzák működésük során az IIP ajánlásait. A Budapest Airport a „vezetői gyakorlatok” kategóriában vehette át a „Magyarország Legkiválóbb Vállalatai” nevű elismerést.

Az Investors in People szabvány lényege, hogy a vállalat nemcsak hatékonyan összehangolja az üzleti terveket, a szakmai feladatokat, hanem ebbe a folyamatba aktívan bevonja a vállalat dolgozóit, elnyeri az ő támogatásukat is a közös célok elérése érdekében. A Budapest Airportnál az elmúlt 10 évben sikeresen zajlott le az a belső szervezeti reform, ami egy modern, rugalmas és dinamikus nagyvállalattá alakította a korábbi mamutcéget.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu


„Igazán nagy elismerés és egyben egy komoly visszajelzés ez a díj, hiszen ez azt is jelenti, hogy a számunkra alapvető értékeket, mint amiket az Investors in People normái nyújtanak, sikeresen és mások számára példamutató módon alkalmazzuk a mindennapi működésünk során.” – jelentette ki Zahorán-Pirisi Zsuzsa, a Budapest Airport HR igazgatója a díj átvétele után. Hozzátette: „Ahogy a Budapest Airport a régió legjobb repülőtere, úgy szeretnénk a hazai vállalatok számára is egy mértékadó és folyamatosan fejlődő szervezetként fellépni.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!